Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:40 Almanya, Fransa, İngiltere’nin 20 Haziran’da İsviçre’de İran ile görüşeceği...23:40 Çanakkale’de trafiği tehlikeye sokan şahıslara 56 bin 673 TL idari para cez...23:39 Bursa’daki orman yangını kontrol altına alındı23:38 Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kan...23:28 Aksaray polisinden huzur güven uygulaması23:16 Macron’dan İsrail’e İran’daki nükleer hedefler dışındaki saldırılarını durd...23:11 İran, Almanya’nın Tahran Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığı’na çağırdı23:10 Giresun’da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı23:07 Ticaret Bakanlığı: "Meyve ve sebze ticaretinde, ürünleri usulüne uygun olar...23:05 Yozgat genelindeki hayvan pazarları tedbir amaçlı kapatıldı23:02 Köyde çıkan yangın 2 evi küle çevirdi22:51 Almanya, Fransa, İngiltere’nin cuma günü İsviçre’nin Cenevre kentinde İran...22:42 İran: "İsrailliler artık sığınaklarda cehennemi yaşamak veya İsrail’den kaç...22:41 Sağlık Bakanı Memişoğlu, Suriye Sağlık Bakanı Nizal el-Ali ile bir araya ge...22:40 CHP Genel Başkanı Özel, Avcılar’da mitingde konuştu22:36 İstanbul’da 50 kuaföre meslek başarı ödülü verildi22:35 TMOK "Fair Play Buluşmaları" Muğla’da başlıyor22:34 BM’den İran-İsrail uyarısı: "Gerilimin tırmanması büyük sonuçlar doğurabili...22:33 İran televizyonlarına siber saldırı: Ayaklanma çağrısı yapıldı22:31 TBMM Genel Kurulu’nda gerginlik
Yerel 27 Mart 2023 - 15:28 Yorum: 0

Suudi Arabistan’dan umre kısıtlaması

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, Ramazan ayında herkesin yalnızca bir kez umre yapmasına izin verileceğini açıkladı.

Suudi Arabistan’dan umre kısıtlaması

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, Ramazan ayında herkesin yalnızca bir kez umre yapmasına izin verileceğini açıkladı.

Suudi Arabistan, Ramazan ayında umre için kısıtlama getirdi. Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ramazan ayında herkesin yalnızca bir kez umre yapmasına izin verileceği belirtildi. Bakanlık, bu kararın Ramazan ayında umre yapmak isteyen herkes için kolaylık ve rahatlık sağlanması ve daha fazla kişinin umre yapmasına imkan tanımak için alındığına dikkat çekti.

Umre yapmak için Nusuk uygulamasından izin alınması gerektiğini aktaran Bakanlık, Suudi Arabistan vatandaşlarının, Suudi Arabistan'da oturma izni olanların ve aktif vizesi olan yabancıların ise umre için izinlerinin mevcut olduğunu ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber