Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 09 Aralık 2022 - 12:18 Yorum: 0

Saruhanlı’nın muhtarlarından Başkan Ergün’e hizmet teşekkürü

Mezarlıkların güvenliğinin sağlanması amacıyla il genelinde çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesinde Şatırlar,...

Saruhanlı’nın muhtarlarından Başkan Ergün’e hizmet teşekkürü

Mezarlıkların güvenliğinin sağlanması amacıyla il genelinde çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesinde Şatırlar, Hacırahmanlı ve Tirkeş mahalle mezarlıklarında himaye çit çalışması gerçekleştirdi. Yürütülen çalışma nedeniyle memnuniyetini paylaşan mahalle muhtarları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Belediyesi, Saruhanlı ilçesinde Şatırlar, Hacırahmanlı ve Tirkeş mahalle mezarlıklarında himaye çit çalışmasını tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürü Gözde Koç, Saruhanlı Muhtarlık İşleri Müdürü Serdar Özgedik, yürütülen çalışmaların ardından mezarlıklarda incelemede bulundu.

Teşekkür ettiler

Şatırlar Mahallesi'nin ardından Tirkeş Mahalle Mezarlığında yapılan incelemelerde Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı'ya eşlik eden Mahalle Muhtarı Hakan Şanlı, "Mezarlığımızın etrafında bir koruma olmaması nedeniyle sahip çıkamıyorduk, güvenli olmuyordu. Cengiz Başkanımız sağ olsun mezarlıklarımızı himaye çit ile koruma altına aldı. Bunun yanı sıra cenaze hizmetlerini ücretsiz olarak vatandaşlarımıza sunuyor. Mahalle muhtarı olarak mahalle sakinlerimiz adına Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Şatırlar Mahallesi'nde incelemeye eşlik eden Mahalle Muhtarı Gürcan Eroğlu, "Cengiz Başkanımızı yaptığı hizmetler için tebrik ediyorum. Bunun yanı sıra mezarlık hizmetlerini de ücretsiz olarak alıyoruz. Tüm çalışmalar için kendisine tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı

Abalı ve beraberindekiler daha sonra, Hacırahmanlı Mahalle mezarlığında yapımı tamamlanan himaye çit çalışmasını inceledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber