Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 28 Eylül 2022 - 17:53 Yorum: 0

SCÜ’de akademik kurul toplantısı yapıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Hukuk Fakültesi ve Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

SCÜ’de akademik kurul toplantısı yapıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Hukuk Fakültesi ve Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız'ın katılımıyla Hukuk Fakültesi'nde düzenlenen toplantıya Hukuk Fakültesi Dekanı Ali Taşkın, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer ve fakültede görev yapan akademisyenler katıldı.

Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, Prof. Dr. Ali Taşkın fakülte çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirdi.

Program sonunda Rektör Yıldız, 2020-2022 yılları arasında doçentlik ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atamaları yapılan, öğretim üyelerine belge takdiminde bulunarak cübbelerini giydirdi.

Rektör Yıldız daha sonra Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Akademik Kurul Toplantısına katıldı. Konservatuvar Müdürü Doç. Dr. Göktürk Erdoğan konservatuvarda yapılan çalışmalar hakkında Yıldız'a bilgi verdi.

Akademik kurulların önemine değinen Rektör Prof. Dr. Yıldız, "Göreve geldiğimizden bu yana dikkat ettiğimiz konulardan biri akademik kurullardır. Akademik kurul çalışmalarını her zaman yakından inceliyoruz" dedi.

Yıldız; toplantı sonrası 2020-2022 yılları arasında doçentlik ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atamaları yapılan öğretim üyelerine belge takdiminde bulunarak cübbelerini giydirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber