Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mayıs 2023 - 17:03 Yorum: 0

Seçim tatilini fırsat bilip doyasıya eğlendiler

Eskişehir'de 14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinden dolayı bugün okulların tatil olmasını fırsat bilen...

Seçim tatilini fırsat bilip doyasıya eğlendiler

Eskişehir'de 14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinden dolayı bugün okulların tatil olmasını fırsat bilen çocuklar park ve bahçelerdeki oyuncaklarla oynayarak doyasıya eğlendiler.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ülke genelinde eğitim ve öğretim veren okulların 15 Mayıs Pazartesi günü (bugün) tatil edildiğini açıklamıştı. Eskişehir'de dün kent genelinde gerçekleştirilen seçimin ardından bugün okullarda seçimin ardından temizlik yapılırken, okula gitmeyen çocuklar aileleriyle günü birlikte dışarıda geçirerek keyifli anlar yaşadılar. Şehrin işlek noktalarından olan Hamamyolu Caddesi'nde vatandaşlar güzel havanın tadını çıkarırken, çocuklar park ve bahçelerde bulunan oyuncaklarla oynayarak tatil gününü fırsata çevirdiler. Bazı çocuklar ailelerinin gözetiminde kaydırak, trambolin, tahterevalli ve bisiklet gibi oyuncuklara bindi, bazıları da bölgeden geçen köpekleri sevdi. Aileler de çocukların bu enerjileri karşısında dinlemeyi tercih etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber