23 Nisan Gençlik Ve Spor Kulübü’nden Vali Toprak’a Ziyaret

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, 23 Nisan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Rahmi Bor ve beraberindeki halk oyunları ekibini makamında kabul etti.

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, 23 Nisan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Rahmi Bor ve beraberindeki halk oyunları ekibini makamında kabul etti.

15 Mayıs 2016 tarihinde Van'da gerçekleşen Kulüpler arası halk oyunları bölge yarışmasında birinci olan ve İstanbul'da yapılacak olan Türkiye finalinde ilimizi temsil edecek olan 23 Nisan Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi, içerisinde bulundukları sorun ve sıkıntıları dile getirerek Vali Toprak'tan destek istediler. Vali Toprak, imkânlar nispetinde kendilerine gereken her türlü desteği vereceklerini ifade ederek, spor tesisi kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu söyledi. Vali Toprak, istedik zaman spor tesislerinden faydalanabileceklerini ifade ettiği halk oyunları ekibine kültürümüzü yaşattıkları için teşekkür etti. Ziyaret sonunda Kulüp Başkanı Rahmi Bor ve beraberindeki halk oyunları ekibi Van'da gerçekleşen Kulüpler arası Halk Oyunları Bölge Yarışmasında elde ettikleri kupayı Valimiz Sayın Cüneyit Orhan Toprak'a takdim ettiler.

Yerel Haberleri

Bakan Özhaseki, Malatyalı depremzede Özgür ailesine misafir oldu
Başkan Genç, darp edilen üniversite öğrencilerini ağırladı
Soma’da yaşayan Ordulular hayatını kaybeden madenciler anısına fidan dikti
Yüksekten düşen işçi 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Konsoloslar Başkan Mandalinci ile görüştü
Kanseri yenen özel bireye doğum günü sürprizi: Hemşireler sevincine ortak oldu
Karapınar’da üniversite öğrencileri ilkokul öğrencileri ile buluştu
Vali Hüseyin Aksoy, Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası mesajı yayımladı
Babalar bez bağlama yarışmasında birbirine rakip oldu
Kahraman itfaiyeci Kürşat Aydın son yolculuğuna uğurlandı