3. Uluslararası Geleneksel Macera Off-Road Oyunları için hazırlıklar başladı

Erzurum'da 15-16 Ekim'de 3'üncüsü gerçekleşecek olan Uluslararası Erzurum Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Macera Off-Road Oyunları için hazırlıklara...

Erzurum'da 15-16 Ekim'de 3'üncüsü gerçekleşecek olan Uluslararası Erzurum Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Macera Off-Road Oyunları için hazırlıklara başlandı.

15-16 Ekim'de Erzurum'da düzenlenecek olan 3. Uluslararası Erzurum Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Macera Off-Road Oyunları için hazırlıklara başlandı. 170 metrelik pist ile şehrin merkezine yapılan oyun alanında parkur hazırlıklarına başlayan Macera Off-Road Doğa Sporları Kulübü her geçen yıl çıtayı daha da üste taşıyor.

Erzurum Macera Off-Road Kulüp Başkanı Lokman Toptaş, "Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Erzurum Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Macera Off-Road Oyunları'nın 15-16 Ekim'de startını vereceğiz. Oyunlar için şu anda 1700 metrelik etap hazırlığımız başladı. Şu anda 60 ilden 4 ülkeden ciddi bir katılımımız olacak. Yaklaşık 4 binin üzerinde yerli ve yabancı turist beklemekteyiz. İnşallah kazasız belasız bir şekilde bu organizasyonu bitireceğiz" dedi.

Kışa merhaba organizasyonu

3. Geleneksel Uluslararası Erzurum Büyükşehir Belediyesi Macera Off-Road oyunları ile kışa merhaba diyeceklerini ifade eden Toptaş, "Erzurum kış turizminde daha fazla aktivite yapılan bir ildir ve bizimde burada kışa merhaba organizasyonu ile off-road oyunlarımızı başlatmak istedik. Kış turizminde kar safarisi, lastik raftingi ile devam etmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Türkiye Haberleri

Bayraktar TB3 SİHA yerli motor ile rekor irtifaya çıktı
Efeler Belediyesi Gündüz Bakım Evi ücretlerinde değişiklik yapıldı
Efeler Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Hayvan koruma dernekleri: "Vali Yavuz’un açıkladığı maddelerden biri cımbızla alınarak infial oluşturuldu"
Konya’da Solo Türk ve Türk Yıldızları’nın prova uçuşu nefesleri kesti
Çamura batan inek iş makinesiyle kurtarıldı
Başkan Ercan Özel: "Belediyenin borcu 104 milyon 708 bin 634 lira"
Taksicilerden Martı TAG şoförüne tehdit
Depremlerde camilerin yıkılmasına yol açan minare yıkımlarının çözümü fiber
Yeni başkan belediyenin borçlarını açıkladı