30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları

Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (GENÇ MÜSİAD) Gaziantep Şube Başkanı V.Burak Babüroğlu, yayımladığı mesajla 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı...

Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (GENÇ MÜSİAD) Gaziantep Şube Başkanı V.Burak Babüroğlu, yayımladığı mesajla 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Burak Babüroğlu kutlama mesajında, 30 ağustos Zafer bayramının gelecekte de iftihar vesilesi olacağını ifade ederek, bayramın 94. yıldönümünü kutladı. Babüroğlu'nun mesajında, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, Anadolu'nun her köşesinde sabırla ve derin bir inançla sürdürdüğü mücadeleyi destansı bir zaferle taçlandırmasının, geçmişten bugüne kadar ve gelecekte de iftihar vesilesi olacaktır. Bu zaferle 94 yaşına ulaşan Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli atıldı. Geçmişte olduğu gibi bugün de aziz milletimiz, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri, birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla aşmaya devam edecektir. Tarih boyunca, beraberliğimizi ve huzurumuzu bozmaya çalışanlara karşı verdiğimiz dersi bugün de vereceğimize yürekten inanıyoruz. Genç MÜSİAD ailesi olarak, bu anlayış çerçevesinde, 30 Ağustos Zaferi'nin 94. yıl dönümünü kutluyor, şehit ve gazilerimizi, rahmet ve şükranla anıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Yerel Haberleri

Başkan Durgut’tan sanata destek
23 Nisan Çocuk Şenliği 200 bin kişiyi ağırladı
Eski AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Cihan Erken, son yolculuğuna uğurlandı
Bisikleti ile Moğolistan’a giden İtalyan fizyoterapist Havran’da kayboldu
Gazze’nin sesini fırçalarıyla tuvale çizdiler
Depremzede küçük müzisyenlerden Bolu’da keman konseri
Çocuk Bayramı şenliklerine katılan vosvos grubu renkli görüntüler oluşturdu
7’den 70’e herkes 23 Nisan coşkusunu Tepebaşı’nda yaşadı
Vali Aksoy’dan Adıyaman’daki olayla ilgili baş sağlığı mesajı
Başkan Umut Yılmaz, kırsal mahalle sakinleriyle bir araya geldi