30 derecede seçim çalışması

AK Parti Çaldıran İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Çınarbay ve beraberindekiler, 31 Mart Yerel Seçim kapsamında-30 derecede seçim çalışması yaptı.

AK Parti Çaldıran İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Çınarbay ve beraberindekiler, 31 Mart Yerel Seçim kapsamında-30 derecede seçim çalışması yaptı.

Türkiye'nin en soğuk ilçelerinden biri olan Çaldıran ilçesinde seçim çalışması yapan AK Parti Çaldıran İlçe Kadın Kolları Başkanı Çınarbay ve parti üyeleri, toplam 30 bin seçmene ulaştı. Yaptıkları seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Çaldıran İlçe Kadın Kolları Başkanı Çınarbay, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Türkiye'nin en soğuk ilçesinde olmamıza rağmen gece gündüz demeden sıfırın altında eksi 30 dereceye rağmen yılmadan kapı kapı dolaşarak ilçe seçmenine Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. Gerek ilçe belediye adayımızı ve gerekse de büyükşehir adayımızı halkımıza tanıtmak noktasında bilgilendirme yaparak hükümetlerimizin 17 yıllık yatırımlarını anlattık" dedi.

Çaldıran Kadın Kolları İlçe Başkanlığı olarak 4 Şubat 2019, 20 Mart 2019 tarihleri arasında 30 bin seçmene ulaştıklarını açıklayan Çınarbay, "9 bin 868 eve çatkapı, 259 ev toplantısı, 176 hasta ve engelli ziyareti, 350 yardıma muhtaç ve mağdur aileye, 50 taziye olmak üzere toplam 30 bin seçmenimize ulaşmayı başardık. Bugünden seçim gününe kadar kalan 3 bin 864 seçmenimize ulaşarak hem Cumhurbaşkanımızın selamlarını ileterek hem de ilçe belediye başkan adayımız ile büyükşehir belediye başkan adayımız tanıtımlarına devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

30 derecede seçim çalışması

30 derecede seçim çalışması

Siyaset Haberleri

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Erol toprağa verildi
Belçika’da Filistin Uluslararası Ortaklar Toplantısı başladı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: “D60 hedefine ulaşarak İslam Birliği’ni kuracağız”
Norveç, Filistin devletinin tanınmasına yönelik diplomatik belgeleri Filistin Başbakanı Mustafa’ya teslim etti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Bu zamana kadar da Tunceli’ye 300 milyonu aşan bir hibe desteği sağlandı"
UCM Başkanı Khan’dan Netanyahu’nun yakalanması talebine ilişkin açıklama
CHP lideri Özel’den hükümet ve muhalefete çağrı: “15 maddelik listeyi el birliğiyle yapacağız”
Litvanya’da halk Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için sandık başında
Atay Uslu: “Akdeniz-Pa tarafından Türkiye’nin çalışmaları ödüllendirildi, gururluyuz”
Tasarruf genelgesi büyükşehirin yatırımlarını durdurmayacak