Abdurrahim Albayrak: "Gözler hemen Şampiyonlar Ligi’ne çevrildi"

Şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, 'Gözler hemen Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. İşler hiç bitmiyor. Transfer görüşmelerimiz...

Şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, "Gözler hemen Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. İşler hiç bitmiyor. Transfer görüşmelerimiz olacak" dedi.

Süper Lig'de bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, TRT Spor'da katıldığı programda konuştu.

Transfer görüşmelerine başlayacaklarını aktaran Albayrak, "Şimdi herkes kimleri transfer edeceğiz diye mesajları atmaya başladı. Gözler hemen Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. İşler hiç bitmiyor. Aile ortamı ne zaman oluşursa şampiyonluk iddiası daha da artıyor. Biz birlik içinde olduk ve şampiyonluğa ulaştık. Transfer görüşmelerimiz olacak. Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz. Lig bitmeden görüşmeler olmadı. Diagne'yi satmak gibi bir düşüncemiz henüz yok. Onyekuru çok kalmak istiyor. İki santrfor aldık ve kritik golleriyle şampiyon olduk. Hem Mitroglou hem Diagne. Feghouli de çok iyi oynadı. Bu sene daha hazırlıklı olacağız. Son dakikaya bırakmayacağız" dedi.

Spor Haberleri

Şehir futbolunda dostluk rüzgarları
59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nu Frank van den Broek kazandı
Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Trabzonspor ile Gaziantep FK arasında oynanacak maçta VAR’da İtalyan Marco Di Bello görev yapacak.
59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nu Dsm-Firmenich PostNL sporcusu Frank van den Broek kazandı.
Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu’nu erkeklerde Hicham Amghar, kadınlar Sheila Chelangat kazandı
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İstanbul etabı nötralize edildi
Dostluk Turnuvası tamamlandı
İbrahim Öztürk ameliyat oldu
Ahmetli’de GSB Spor Okulundan yetişen basketbolcu Şeyma Aydın Manisa’nın gururu oldu
TFF 3.Lig 1.Grup: Arguvanspor: 3 - Talasgücü Belediyespor: 4