Afyonkarahisar’ın ekonomisi masaya yatırıldı

Afyonkarahisar'ın ekonomisine yön veren kurum ve kuruluşlar, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz'ın başkanlığında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda...

Afyonkarahisar'ın ekonomisine yön veren kurum ve kuruluşlar, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz'ın başkanlığında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir araya geldi.

Afyonkarahisar'ın ekonomisi, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz'ın başkanlığında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda ele alındı. Toplantıda Afyonkarahisar'ın ekonomik durumunun yanı sıra şehrin kalkınmasının sürdürülmesi ve daha ilerlemesi için istişare edildi.

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığındaki toplantıya; Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Sıktı Merdivenci, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Ahmet Neoldum, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Osman Şimşek katıldı.

Ekonomi Haberleri

50 binin üzerinde ziyaretçi beklenen Hasyurt Tarım Fuarı açılıyor
Aydın Ticaret Borsası üyelerine, İhracat Yıldızları ödülü
Karaderili termal şehri Yalova’yı spor turizminin merkezi yapıyor
Universal Robots, Siemens PLC’lerle yeni entegrasyonunu duyurdu
İstanbul’da Nisan ayında fiyatı en çok artan ürün çocuk bluzu oldu
Turgutlu’da kiraz üreticisine önemli destek
Şaphane’de Kiraz Sineği zararlısına karşı feromon tuzakları
Başkan Güngör: “Manavgat Türkiye’nin vergi şampiyonları arasında”
Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemeleri başladı
Folkart, Türkiye’nin en iyi işverenleri listesinde