Ağbaba, Karaca Köyü’nde

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan Bayramı’nda ilk ziyaretini Karaca Köyü’ne yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan Bayramı’nda ilk ziyaretini Karaca Köyü’ne yaptı. Doğduğu evi ve 3. Sınıfa kadar okuduğu ilkokulu ziyaret eden Ağbaba, köylülerle uzun süre sohbet etti.

 Ağbaba oğlu ve kızıyla birlikte doğduğu köy olan Yazıhan’a bağlı Karaca Köyü’nü ziyaret ederek burada akrabaları ve köylüler ile bayramlaştı.

Karaca Köyü Kültür Merkezi’ni ziyaret eden ve burada köy sakinleriyle bir araya gelen Ağbaba, köylülerle tek tek bayramlaşarak sohbet etti.Ramazan Bayramı’nın özellikle sınırlarımızda baş gösteren kan ve gözyaşına son vermesini dileyen Ağbaba, “Üreticilerin,işçilerin, işsizlerin,öğrencilerin , toplumun tüm kesimlerinin gelecek kaygısı yaşadığı günümüzde  en fazla umuda ihtiyacımız var. Türkiye’nin barış, kardeşlik ve umuda ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz.Önümüzdeki dönemin özlemini duyduğumuz tüm güzellikleri getirmesini bekliyoruz” dedi.

Ağbaba daha sonra ilkokul 3. Sınıfa kadar okuduğu Karaca Köyü İlkokulu’nu ziyaret etti. Kapı ve pencereleri sökülmüş, virane durumdaki okulunu gezen Ağbaba, daha sonra doğduğu evi ziyaret etti.

Siyaset Haberleri

MSB kaynakları: “(Mısır-Türkiye ilişkileri) Önümüzdeki dönemde ilişkilerin karşılıklı olarak artmasını bekliyoruz.”
MSB kaynakları: “Irak halkının can güvenliğinin korunması maksadıyla Irak ve ülkemiz arasında çalışmalar koordineli olarak devam edecektir.”
Yeni Türkiye Partisi Lideri Yılmaz: “Yeni Anayasa için meclis dışı partilerle de görüşülmeli”
Filipinler, Çinli diplomatı bakanlığa çağırdı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Reformları gerçekleştirmek için politik netlik ve düzenlemeler gerekli"
Hamas Siyasi Büro üyesi Hamdan: “Son ateşkes teklifine tutumumuz olumsuz”
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Eleşkirt’e ’teşekkür’ ziyareti
’Komünist başkan’, 67 milyon borçla aldığı belediyeyi 230 milyon borçla devretti
Çameli Belediyesi idareci ve personelleri 1 Mayıs’ı birlikte kutladı
Başkan Başdeğirmen: "Verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz"