Ağrı’da 67 düzensiz göçmen yakalandı

Ağrı Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan yol kontrolünde kamyonet kasasında saklanmış 67 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı.

Ağrı Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan yol kontrolünde kamyonet kasasında saklanmış 67 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı.

Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığımız tarafından gerçekleştirilen yol kontrolünde durdurulan kamyonette yapılan kontrolde, araç içinde 67 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen ve bu göçmenleri sevk eden 2 şüpheli (Organizatör) yakalanmıştır. 2 organizatör çıkarıldıkları Doğubayazıt Sulh Hakimliği tarafından tutuklanmış olup (67) düzensiz göçmen sınır dışı edilmiştir. Göçmen Kaçakçılığı ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Asayiş Haberleri

Epilepsi hastası Manavgat Irmağında ölü bulundu
Korhan Berzeg’in eşi ve kızı soruları cevapsız bıraktı
Motosiklet sürücüsünün ölümden döndüğü anlar güvenlik kamerasında
Denizli’den Mersin’e cenazeye giden aile Konya’da kaza yaptı: 1’i ağır 4 yaralı
Karısıyla kavga etti, baldızını bıçakladı: Mahalleli sokağa döküldü
17 yıl sonra cezaevinden çıktı, oto hırsızlığına devam etti
Tokat’ta kene istilası: “Her yerde kene var. Bu sene tutmadı ama tutmayacak diye bir kural yok”
Kiralık araçla cinayet işleyen zanlılara 3 ilde operasyon
Kağıthane’de mezarlıkta başıboş bir köpek 12 yaşındaki çocuğu ısırdı
MSB: "Terörle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürüyor! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesindeki 2 PKK’lı teröristi ve Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde tespit ettiği...