AK Parti Trabzon Milletvekili adayları oylarını kullandı

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta oyunu eşi ve kızı ile birlikte Ortahisar ilçesi Erdoğdu Ortaokulu'ndaki 2327 Nolu Sandık'ta kullanırken,...

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları oylarını kullandı.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta oyunu eşi ve kızı ile birlikte Ortahisar ilçesi Erdoğdu Ortaokulu'ndaki 2327 Nolu Sandık'ta kullanırken, milletvekili adayı Adnan Günnar Yomra ilçesi Kaşüstü Çok Programlı Lisesi'nde 1036 nolu sandıkta kullandı. Milletvekili adaylarından Bahar Ayvazoğlu eşi ve çocukları ile Ortahisar ilçesi Erdoğdu Bey Ortaokulu 2333 nolu sandıkta, Milletvekili adayı Salih Cora Şalpazarı ilçesi Simenli Mahallesi Simenli İlkokulundaki 1030 nolu sandıkta, milletvekili adayı Vehbi Koç Of ilçesi Dumlusu mahallesi Fatih İlkokulu'nda ve Selçuk Çebi ise Ortahisar ilçesi Osman Altıntaş Ortaokulu 1046 nolu sandıkta oyunu kullandı. Milletvekili adayları kullanılan oyların vatana ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları oylarını kullandı

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları oylarını kullandı

Siyaset Haberleri

Dışişleri Bakanlığı: “(İran’daki helikopter kazası) Arama kurtarma faaliyetlerine her türlü desteğin sağlanması için harekete geçilmiştir"
İran Dini Lideri Hamaney’den Reisi hakkında ilk açıklama
Dışişleri Bakanlığı: "İran’daki helikopter kazasıyla ilgili gelişmeleri üzüntüyle takip ediyoruz. Cumhurbaşkanı Reisi ve yetkililerin sağlıklı olmalarını temenni ediyoruz."
Dışişleri Bakanlığı: "(İran’daki helikopter kazası) Arama kurtarma faaliyetlerine her türlü desteğin sağlanması için harekete geçilmiştir."
İran Genelkurmay Başkanı Bakıri, Cumhurbaşkanı Reisi için orduyu harekete geçirdi
Komşu ülkelerden İran’a destek mesajı
İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin geçirdiği helikopter kazasının ardından yaptığı ilk açıklamada, “İran halkı endişelenmesin, ülkenin işlerinde herhangi bir aksama olmayacak” if...
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kazakistan’da
İran Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi’nin acil toplantı yaptığı yalanladı
İran Cumhurbaşkanı Reisi, helikopter kazası öncesinde Aliyev ile Azerbaycan-İran sınırında bir araya geldi