Altyapıya yönelik Mali Destek Programı'na 33 başvuru

Merkezi Mardin'de olan Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) 2014 yılında uyguladığı 2. Mali Destek Programı olan Kentsel ve Çevresel Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı proje başvuruları sona erdi

MARDİN (AA) - Merkezi Mardin'de olan Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) 2014 yılında uyguladığı 2. Mali Destek Programı olan Kentsel ve Çevresel Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı proje başvuruları sona erdi.

 Altyapıya yönelik olan programa Mardin,Siirt,Şırnak ve Batman'dan 33 proje başvurusu yapıldı.

DİKA tarafından yapılan açıklamada, Mardin’den 9, Batman’dan 8, Şırnak’tan 11 ve Siirt’ten 5 proje başvurusu yapıldığı, en fazla proje başvurusunun Şırnak’tan en az başvuru ise Siirt’ten gerçekleştirildiği blidirildi.

2014 Yılı 2. Mali Destek Programı Proje Teklif Çağrıları’nın sona ermesinin ardından ajansın Proje Sözleşme ve Yönetim Birimi uzmanları tarafından proje başvurularının ön incelemeleri gerçekleştirileceği, projelerde eksik bilgi ve belge olup olmadığı kontrol edileceği beliritlen açıklamada, projelerin tamamının Bağımsız Değerlendiriciler ve alanında en az 7 yıllık tecrübeye sahip kamu kurum, kuruluş yada üniversitelerde görev yapan Değerlendirme Komitesi üyeleri tarafından değerlendirilerek başarılı projelerin belirleneceği kaydedildi.

Yerel Haberleri

Deprem bölgesindeki köy çocukları için verilen konsere, bilet yerine ayakkabıyla girdiler
Şanlıurfa’da su kuyusuna düşen yavru kedi kurtarıldı
Gaziantepli yazar Köylüoğlu’nun başarısı
Nisan doğumlu yaşlılara toplu kutlama
Kızılay Sungurlu’da Butik’i açıyor
Vatandaş, belediye ve özel idareyi valiye şikayet etti: "Köpek sorunuyla ilgilenmiyorlar"
Hisarcık Çırak öğrenci çalıştıran iş yerleri denetlendi
Başkan Dinçer: “Her geçen gün büyüyen şehrimiz için yenilikçi projeler üretiyoruz”
Rizeli yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı
Jandarma’dan kan bağışı farkındalığı