Arpaçay'da "İstiklal Marşı" klibi hazırlandı

KARS (AA) - Arpaçay Kaymakamlığınca ilçedeki vatandaşlar ve kamu çalışanlarının katılımıyla İstiklal Marşının Kabulünün 94. Yılı dolayısıyla klip hazırlandı.Klipte, başsavcıdan...

KARS (AA) - Arpaçay Kaymakamlığınca ilçedeki vatandaşlar ve kamu çalışanlarının katılımıyla İstiklal Marşının Kabulünün 94. Yılı dolayısıyla klip hazırlandı.

Klipte, başsavcıdan imama, çiftçiden sanayi esnafına, öğretmenden belediye başkanına, kaymakamdan çiftçisine, köylüsüne kadar birçok görevli rol aldı.

Klipte, memurlar, muhtarlar, belediye temizlik işçileri, doktor, hemşire, bakır atölyesi çalışanları, şantiye personeli, fırıncı, traktör tamircisi, demirci, çoban, polis, öğretmen, marangoz, imam, taksici, cumhuriyet savcısı, balıkçı ve öğrencilerin yanı sıra Belediye Başkanı Erçetin Altay ile Kaymakam Faruk Erdem de İstiklal Marşının dizelerini okudular.

"Bu video Kars'ın Arpaçay ilçesinde yaşayan vatandaşlar ve kamu görevlileri tarafından İstiklal Marşımızın Kabulünün 94. Yılı anısına seslendirilmiştir" sözleriyle başlayan klip, "Arpaçaylılar olarak istikbalimiz için canlarını esirgemeyen şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, bu güzel eseri kaleme alan Mehmet Akif Ersoy'u da bu vesileyle bir kez daha saygıyla anıyoruz" dizeleriyle son buluyor.

Hazırlanan 2 dakika 42 saniyelik klip, izleyenlerin beğenisini topladı.

Yerel Haberleri

Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi
Deprem bölgesindeki köy çocukları için verilen konsere, bilet yerine ayakkabıyla girdiler
Şanlıurfa’da su kuyusuna düşen yavru kedi kurtarıldı
Gaziantepli yazar Köylüoğlu’nun başarısı
Nisan doğumlu yaşlılara toplu kutlama
Kızılay Sungurlu’da Butik’i açıyor
Vatandaş, belediye ve özel idareyi valiye şikayet etti: "Köpek sorunuyla ilgilenmiyorlar"
Hisarcık Çırak öğrenci çalıştıran iş yerleri denetlendi
Başkan Dinçer: “Her geçen gün büyüyen şehrimiz için yenilikçi projeler üretiyoruz”
Rizeli yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı