Azerin’den Amasya’da Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümüne özel konser

Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla geldiği Türkiye’de Amasya’da konser verdi.Amasya Belediyesi’nin düzenlediği özel konserde sahne alan ünlü sanatçı, seslendirdiği şarkı, türkü ve marşl...

Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla geldiği Türkiye’de Amasya’da konser verdi.
Amasya Belediyesi’nin düzenlediği özel konserde sahne alan ünlü sanatçı, seslendirdiği şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Yavuz Selim Meydanı’ndaki konseri yaklaşık 10 bin kişi izledi. Vatandaşlar ellerindeki Türk ve Azerbaycan bayraklarını konser boyunca dalgalandırdı.
Amasya’da bulunmaktan mutluluk duyan Azerin, “Bugün aldığımız her nefes önce Allah, 109 yıl önce bizim için orada son nefesini veren, tabii ki başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan şehit ve gazilerimizin, ulu ecdadın sayesindedir” dedi.
Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, sevilen sanatçıya günün anısına çiçek ve hediyeler vererek teşekkür etti.

Magazin Haberleri

Güzel Sanatlar Lisesinden Türk müziği ve Türk Halk müziği ziyafeti
Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti
(ÖZEL) Öğrencilere yönelik amatör çalgı festivali
Ünlü sanatçı Marmaris’te kulakların pasını sildi
Gökyüzünde beyaz cennet manzaralı tıraş hizmeti
Keçilerini otlatırken şiir yazıp, türkü besteliyor
74 yaşındaki Atike teyzenin otomobille gezme hayali gerçek oldu
TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti
Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum’da konser verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 15.30’da Bahçeli’nin konutunda bir araya gelecek.