Bağlar'da 'Kapını aç, aşını paylaş' kampanyası

DBP Bağlar İlçe Teşkilatı, İŞİD saldırıları sebebiyle göç eden Rojavalı ve Şengali aileler için 'Kapını aç, aşını paylaş' kampanyası başlattı

DİYARBAKIR (AA) - DBP Bağlar İlçe Teşkilatı, İŞİD saldırıları sebebiyle göç eden Rojavalı ve Şengali aileler için "Kapını aç, aşını paylaş" kampanyası başlattı.

Bağlar Belediye Başkanı Eşref Güler'in 5 Nisan Mahallesinde düzenlediği basın toplantısıyla Diyarbakır’a yerleşen aileler için “ Kapını aç, aşını paylaş” kampanyasını başlattıklarını açıkladı.

Kobani ve Irak'ın Kuzeyi'den DAİŞ vahşeti karşısında göç eden aileler için yardım kampanyası başlattıklarını belirten, Bağlar Belediye Başkanı Eşref Güler,  "Bu ailelerimizin kış soğuğunda barınmaya ve gıdaya ihtiyaçları var. Biz de bu konuda çalışma yürütüyoruz. Yardım etmek isteyen hayırsever vatandaşlarımız belediyemize veya parti teşkilatımızın çatısı altında faaliyetlerini sürdüren kurumlarımıza başvursunlar" dedi.

Açıklamaya DBP Bağlar İlçe Teşkilatı üyeleri, Bağlar Belediyesi Meclis üyeleri ile 5 Nisan Mahallesi Halk Meclisi üyeleri katıldı.

Yerel Haberleri

Kozluk’ta taziyelerde verilen yemekler sınırlandırıldı
Başkan Durgut’tan sanata destek
23 Nisan Çocuk Şenliği 200 bin kişiyi ağırladı
Eski AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Cihan Erken, son yolculuğuna uğurlandı
Bisikleti ile Moğolistan’a giden İtalyan fizyoterapist Havran’da kayboldu
Gazze’nin sesini fırçalarıyla tuvale çizdiler
Depremzede küçük müzisyenlerden Bolu’da keman konseri
Çocuk Bayramı şenliklerine katılan vosvos grubu renkli görüntüler oluşturdu
7’den 70’e herkes 23 Nisan coşkusunu Tepebaşı’nda yaşadı
Vali Aksoy’dan Adıyaman’daki olayla ilgili baş sağlığı mesajı