Bakıcı’nın Hemşireler Haftası Mesajı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mesleklerini büyük bir fedakârlık ve insan sevgisiyle yerine getiren bütün hemşirelerin "Hemşireler Haftasını" kutlayan Başkan Bakıcı, hemşirelik mesleğinin insan sevgisiyle yapılan kutsal bir meslek olduğunu vurguladı. Mesajında ayrıca hemşirelerin çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Bakıcı, "Hemşirelik insan sevgisiyle dolu, yoğun çalışma şartlarını gerektiren, özveri ve sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslektir. Hemşireliği diğer mesleklerden ayıran özelliği ise sevgi ve saygıya dayanmasıdır. İnsan hayatıyla uğraşan hemşirelik mesleği din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, birey, aile ve topluma sağlığını kazandırmak ve sürdürmek için çalışır. Sağlık kuruluşlarımızda fedakârca görevini sürdüren tüm hemşirelerimizin insanın en kıymetli varlığı olan sağlığın kazandırılmasında ve sürdürülmesinde üstlendikleri rol şüphesiz çok önemlidir. İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz gayretle mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin Hemşireler Haftasını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Yerel Haberleri

Deprem bölgesindeki köy çocukları için verilen konsere, bilet yerine ayakkabıyla girdiler
Şanlıurfa’da su kuyusuna düşen yavru kedi kurtarıldı
Gaziantepli yazar Köylüoğlu’nun başarısı
Nisan doğumlu yaşlılara toplu kutlama
Kızılay Sungurlu’da Butik’i açıyor
Vatandaş, belediye ve özel idareyi valiye şikayet etti: "Köpek sorunuyla ilgilenmiyorlar"
Hisarcık Çırak öğrenci çalıştıran iş yerleri denetlendi
Başkan Dinçer: “Her geçen gün büyüyen şehrimiz için yenilikçi projeler üretiyoruz”
Rizeli yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı
Jandarma’dan kan bağışı farkındalığı