Başakşehir-Sivasspor maçında zemim beyaza büründü

Medipol Başakşehir'in, Sivasspor'ı ağırladığı karşılaşmada etkili olan kar yağışı nedeniyle kaybolan saha çizgilerinin temizlenebilmesi için maça...

Medipol Başakşehir'in, Sivasspor'ı ağırladığı karşılaşmada etkili olan kar yağışı nedeniyle kaybolan saha çizgilerinin temizlenebilmesi için maça sık sık ara verildi. Zeminin tamamen beyaza büründüğü müsabakada turuncu top da devreye girdi.

Süper Lig'in 19. haftasında Başakşehir, evinde DG Sivasspor'la 1-1 berabere kaldı. Maça skordan çok etkili olan kar yağışı damga vurdu. Mücadelenin başlama düdüğüyle şiddetini arttıran kar yağışı nedeniyle hakem Alper Ulusoy, 4. dakikada görüşün daha rahat olmasını sağlayan turuncu topu istedi. Zemin de yağış sebebiyle beyaza bürünürken, oyuncuların bu sebeple müdahalelerde zorlandığı görüldü. Devre arasında kaybolan çizgilerin üzerine kömür dökülse de çare olmadı. Yaklaşık 10 dakikada bir hakem, çizgilerin temizlenmesi için stat görevlilerini sahaya davet etti.

Spor Haberleri

Kerem Yavaş: “Kazanmak için geldiğimiz maçı kazandık”
Kocaelispor - Bandırmaspor maçının ardından
Hari Vukas: "Galibiyetten dolayı mutluyuz”
TFF 2. Lig: Zonguldak Kömürspor: 3 - Kırşehirspor: 2
Bodrum Basketbol, Süper Lig’de
İbrahim Üzülmez: "Kayserispor iyi oynayarak bizi yenmedi"
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk”
Gürkan Kocabıyık: "Umarım iki hafta sonunda istediği skorları alan taraf biz oluruz"
İsmet Taşdemir: "Matematiksel olmasa da play-off garantiye yakın"
Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası’nda erkekler 51 kiloda Samet Gümüş, finalde Macaristan’tan Atila Bernarth’ı yenerek altın madalya kazandı.