Başarılı Sporculardan Demir’e Ziyaret

Diyarbakır adına müsabakalara katılan ve başarılı olan iki sporcu Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'i ziyaret etti.

Diyarbakır adına müsabakalara katılan ve başarılı olan iki sporcu Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'i ziyaret etti.

Karate yıldız kızlarda Türkiye Şampiyonu olan Amine Akçakmak, Wuhsu Gençler Türkiye ikincisi olan Arjin Oruç, Diyarbakır Bilfen Okulları yöneticileri Erdal Avanoz, Mehmet Cihan Özer, beden eğitimi öğretmeni Nurhayat Ateş ve antrenör Ahmet Yazar'ın yer aldığı ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşti. Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, başarılı sporcuların yanında olduklarını ve onlara her türlü imkanı sunmaya çalıştıklarını söyledi.

Demir, başarılı olan sporculara ve kulüplere kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, sporcuları desteklemek ve yanlarında olmalarının görevleri olduğunu kaydetti. Demir, "Ayrıca bu iki sporcumuzun başarılı bir eğitim almaları da bizleri sevindirmiştir. Okul yönetiminin sporcularımızın desteklemesi bizleri mutlu etmiştir" dedi.

Diyarbakır Bilfen Okulları yöneticisi Erdal Avanoz da Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren iki sporcunun kendi öğrencileri olduğunu söyledi. Avanoz, iki öğrencileriyle gurur duyduklarını ve okul olarak her türlü desteği onlara sunduklarını belirterek, bundan sonra da başarılı olan sporcuların yanında olacaklarını ve destekleyeceklerini anlattı.

Yerel Haberleri

Deprem bölgesindeki köy çocukları için verilen konsere, bilet yerine ayakkabıyla girdiler
Şanlıurfa’da su kuyusuna düşen yavru kedi kurtarıldı
Gaziantepli yazar Köylüoğlu’nun başarısı
Nisan doğumlu yaşlılara toplu kutlama
Kızılay Sungurlu’da Butik’i açıyor
Vatandaş, belediye ve özel idareyi valiye şikayet etti: "Köpek sorunuyla ilgilenmiyorlar"
Hisarcık Çırak öğrenci çalıştıran iş yerleri denetlendi
Başkan Dinçer: “Her geçen gün büyüyen şehrimiz için yenilikçi projeler üretiyoruz”
Rizeli yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı
Jandarma’dan kan bağışı farkındalığı