Başkan Büyükgöz, telekonferans ile bilgi aldı

Başkan Büyükgöz telekonferans yönetimiyle yapılan toplantıda sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde ve Ramazan ayında ilçede alınan tedbirlere ilişkin...

Başkan Büyükgöz telekonferans yönetimiyle yapılan toplantıda sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde ve Ramazan ayında ilçede alınan tedbirlere ilişkin birim müdürlerinden bilgi aldı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'den Ramazan öncesi, birim müdürleriyle telekonferans yöntemiyle istişare toplantısı yaptı. Başkan yardımcıları Selamet Güner, Sedat Çelik ve Yusuf Burkut'un da hazır bulunduğu toplantıda Başkan Büyükgöz, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde birim müdürleri ve başkan yardımcılarıyla, ilçede alınan tedbirleri değerlendirdi. Telekonferansla birim müdürlerinden, uygulanacak sokağa çıkma yasağı öncesi ve yaklaşan Ramazan ayı öncesinde alınan tedbirlere ilişkin bilgi aldı.

Gebze Belediyesi'nin tüm imkanlarıyla sahada Gebzeliler'in hizmetinde olacağını dile getiren Başkan Büyükgöz, "Kovid 19 virüs salgınıyla mücadelede alınan tüm tedbirlere bugüne kadar riayet eden ve bundan sonra da edeceğine inandığım tüm hemşerilerime özverilerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Büyükgöz, telekonferans ile bilgi aldı

Başkan Büyükgöz, telekonferans ile bilgi aldı

Yerel Haberleri

Kozluk’ta taziyelerde verilen yemekler sınırlandırıldı
Başkan Durgut’tan sanata destek
23 Nisan Çocuk Şenliği 200 bin kişiyi ağırladı
Eski AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Cihan Erken, son yolculuğuna uğurlandı
Bisikleti ile Moğolistan’a giden İtalyan fizyoterapist Havran’da kayboldu
Gazze’nin sesini fırçalarıyla tuvale çizdiler
Depremzede küçük müzisyenlerden Bolu’da keman konseri
Çocuk Bayramı şenliklerine katılan vosvos grubu renkli görüntüler oluşturdu
7’den 70’e herkes 23 Nisan coşkusunu Tepebaşı’nda yaşadı
Vali Aksoy’dan Adıyaman’daki olayla ilgili baş sağlığı mesajı