Başkan Topuz, “Anneler sonsuz sabır ile en değerli varlıklardır”

Milas Belediye Başkan Fevzi Topuz, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, annelerin sevgi, fedakârlık ve sonsuz sabırları ile yaşamın en değerli varlıkları olduğunu açıkladı.Topuz mesajında, “Sizler çocuklarınızın ilk öğretmenle...

Milas Belediye Başkan Fevzi Topuz, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, annelerin sevgi, fedakârlık ve sonsuz sabırları ile yaşamın en değerli varlıkları olduğunu açıkladı.
Topuz mesajında, “Sizler çocuklarınızın ilk öğretmenleri, rehberleri ve en sadık destekçilerisiniz. Her zorluğa göğüs gerip, her sıkıntıda yanımızda olan, sevginizle bizi güçlendiren, yaşamımıza anlam katan değerli annelerimiz, sizlere minnettarız. Sizlere olan şükranımızı ve sevgimizi ifade etmek için bir gün elbette bizlere yetmez çünkü sizlerin sevgisi ve desteği olmadan hayatın tadı asla olmaz. Bu özel günde, tüm annelerimize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum. Sizlerin varlığıyla aydınlanan yuvalarımızın her zaman huzur dolu olması dileğiyle başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin, anne adaylarımızın Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Yerel Haberleri

Kendisinden 2 gündür haber alınamayan çoban için ekipler seferber oldu
Vali Koç: "Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum"
Bingöl’de kurban pazarındaki durgunluk dikkat çekti
Kilis’te kurbanlıklar sepetli motosikletlerle taşındı
Veli Çayırıyenileniyor
Selendili vatandaşlar bayram öncesi mezarlıklara akın etti
Karadeniz’i İstanbul’a bağlayan D-100 karayolunda trafik yoğunluğu
Kilis’te baraja giren çocuk boğuldu
Samsun protokolü bayramlaştı
Edirne’de çocukların asırlık şeker toplama geleneği sürüyor