Başkan Yılmaz, Çarşambalılar’la bayramlaştı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği'nde düzenlenen bayramlaşma programında hemşerileriyle...

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği'nde düzenlenen bayramlaşma programında hemşerileriyle bir araya gelerek, bayramlarını tebrik etti.

Dernek bahçesinde samimi bir ortamda gerçekleşen bayramlaşmada konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsunumuzun her yerinde coşku içinde bir bayram geçiriyoruz. Her toplantıda devlet ile millet bir araya geliyor. Makam ve mevki ayırt etmeksizin hoş vakitler geçiriyoruz. Paylaşım duygularımız had safhada. Kurban bayramının amacı da budur zaten. Kardeşliğin, paylaşımın, samimiyetin yoğun bir şekilde kalplerde hissedildiği bugünlerin yılın her gününe yayılması dileğiyle hepinizin bayramını kutlarım" dedi.

Bayramlaşmaya Dernek Başkanı Sadettin Sarıoğlu ile birlikte dernek üyelerinin yanı sıra, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, SAMGİAD üyeleri de katıldı.

Yerel Haberleri

Deprem bölgesindeki köy çocukları için verilen konsere, bilet yerine ayakkabıyla girdiler
Şanlıurfa’da su kuyusuna düşen yavru kedi kurtarıldı
Gaziantepli yazar Köylüoğlu’nun başarısı
Nisan doğumlu yaşlılara toplu kutlama
Kızılay Sungurlu’da Butik’i açıyor
Vatandaş, belediye ve özel idareyi valiye şikayet etti: "Köpek sorunuyla ilgilenmiyorlar"
Hisarcık Çırak öğrenci çalıştıran iş yerleri denetlendi
Başkan Dinçer: “Her geçen gün büyüyen şehrimiz için yenilikçi projeler üretiyoruz”
Rizeli yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı
Jandarma’dan kan bağışı farkındalığı