Bayburt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde bilgilendirme semineri düzenlendi

Bayburt Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünce toplum yararına program kapsamında çalışanlara, bilgilendirme ve iş arama becerileri semineri...

Bayburt Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünce toplum yararına program kapsamında çalışanlara, bilgilendirme ve iş arama becerileri semineri düzenlendi.

Bayburt Şair Zihni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen seminerlere TYP kapsamında çalışan yaklaşık 200 kişi katıldı. Seminerde konuşma yapan İş ve Meslek Danışmanı Hakan Özdemir, İŞKUR'un hizmetleri, kendilerinin yararlanabileceği teşvikler ve meslek edindirme kursları hakkında bilgiler vererek iş arama sürecinde dikkat etmeleri gereken noktaları anlattı.

2016 yılında yapılan İşgücü Piyasası Analizi çalışmasından alınan bilgilerle; ilde en çok talep edilen meslekler ve açık iş oranı yüksek sektörler hakkında bilgi veren Özdemir, Bayburt'taki iş piyasası ve iş yaşamı hakkında da bilgilendirme yaptı. Ayrıca Toplum Yararına Program kapsamında çalışan katılımcılara katılmış oldukları programdaki görev ve sorumlulukları anlatıldı.

Yerel Haberleri

Kozluk’ta taziyelerde verilen yemekler sınırlandırıldı
Başkan Durgut’tan sanata destek
23 Nisan Çocuk Şenliği 200 bin kişiyi ağırladı
Eski AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Cihan Erken, son yolculuğuna uğurlandı
Bisikleti ile Moğolistan’a giden İtalyan fizyoterapist Havran’da kayboldu
Gazze’nin sesini fırçalarıyla tuvale çizdiler
Depremzede küçük müzisyenlerden Bolu’da keman konseri
Çocuk Bayramı şenliklerine katılan vosvos grubu renkli görüntüler oluşturdu
7’den 70’e herkes 23 Nisan coşkusunu Tepebaşı’nda yaşadı
Vali Aksoy’dan Adıyaman’daki olayla ilgili baş sağlığı mesajı