Binali Yıldırım, Riva’da kamp yapan A Milli Futbol Takımı’nı ziyaret etti

AK Parti ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yılldırım, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde...

AK Parti ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yılldırım, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kampta bulunan A Milli Futbol Takımı'nı ziyaret etti.

Teknik Direktör Şenol Güneş ve milli futbolcular ile bir araya gelen Yıldırım, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) elemeleri kapsamında oynanacak Arnavutluk ve Moldava maçları öncesinde milli takım heyetine başarılar diledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hüsnü Güreli'nin de hazır bulunduğu ziyarette Yıldırım'a 34 numaralı milli takım forması hediye edildi. Ay-yıldızlılar, 22 Mart'ta deplasmanda Arnavutluk ve 25 Mart'ta Eskişehir'de Moldova ile karşılaşacak.

Spor Haberleri

11’inci Yeşilay Bisiklet turu 5 Mayıs’ta
TFF, Süper Lig’de 34. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor
Vincenzo Montella, UEFA Pro Lisans Programı’na konuk oldu
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz’dan TFF’nin belirlediği seçim tarihine destek
Geleneksel Türk Okçuluğu grup müsabakaları Karabük’te sona erdi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, şampiyon boksörlerle bir araya geldi
Bakan Göktaş, milli sporculara verdiği ’ziyaret’ sözünü yerine getirdi
Elazığ Belediyesi, “O sene, bu sene” sloganı ile Elazığspor temalı YKS deneme sınavı gerçekleştirdi
Gaziantep FK: "Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemlerimiz üzerinden kalan son dört maçta yapılacak tüm açıklamaların kimseye bir faydası olmayacağı gibi kalan dört maçta da büyük sorunları beraberinde getireceğinin endiş...