Bir dere temizliği de Yunusemre’de

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinin Spil Mahallesinde bulunan derede temizlik çalışması...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinin Spil Mahallesinde bulunan derede temizlik çalışması yaparak dere taşkınlarının önüne geçiyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki derelerde ıslah, temizlik ve korkuluk çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürerek, Manisa'yı daha temiz, sağlıklı ve güvenli bir şehir haline getirmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yunusemre ilçesine bağlı Spil Mahallesinde bulunan derede bin metrelik temizlik işlemi yürüterek, yağışlı havalarda oluşabilecek su taşkınlarının önüne geçecek. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte derede biriken evsel atıklar ve bitkilerden temizlenecek olan dere, mahalle sakinleri için tehdit oluşturmaktan çıkacak. MASKİ tarafından derede yapılan temizlik çalışmasıyla aynı zamanda, kirlilikten kaynaklı haşerat ve kötü kokunun da önüne geçilecek.

Yerel Haberleri

Elazığlı kadınların ürettiği çantalar dünyada sergileniyor
Jandarma ekiplerinden anlamlı kutlama
Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi
Deprem bölgesindeki köy çocukları için verilen konsere, bilet yerine ayakkabıyla girdiler
Şanlıurfa’da su kuyusuna düşen yavru kedi kurtarıldı
Gaziantepli yazar Köylüoğlu’nun başarısı
Nisan doğumlu yaşlılara toplu kutlama
Kızılay Sungurlu’da Butik’i açıyor
Vatandaş, belediye ve özel idareyi valiye şikayet etti: "Köpek sorunuyla ilgilenmiyorlar"
Hisarcık Çırak öğrenci çalıştıran iş yerleri denetlendi