Bodrum’da yaz konserleri devam ediyor

Yazın son günlerinde Bodrum Azka Yaz Konserleri tüm hızıyla devam ederken önceki gece güçlü sesiyle Hande Dönmez sahne aldı.Sahnelerin sevilen seslerinden Hande Dönmez bu programında bir farklılık yaparak sahneye şarkı söylemeden çıktı...

Yazın son günlerinde Bodrum Azka Yaz Konserleri tüm hızıyla devam ederken önceki gece güçlü sesiyle Hande Dönmez sahne aldı.
Sahnelerin sevilen seslerinden Hande Dönmez bu programında bir farklılık yaparak sahneye şarkı söylemeden çıktı. Sanatçı konuklarına, "Bu gece de ilk şarkı yerine sizlerle konuşmak istedim. Havalar artık o kadar bunaltmıyor, bütün gece ayaktasınız yorulana kadar eğleniyoruz" diyerek programına konuklarının isteği üzerine Sezen Aksu’nun sevilen şarkısı ’Gülümse’ ile başladı. Program boyunca hareketli şarkılarıyla dinleyicisini yerinde oturtmayan sanatçı yaklaşık üç saat sahnede kalarak misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Magazin Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yargının toptancı bir anlayışla kurumsal olarak yıpratılmasını, yargı organlarımıza ve mensuplarımıza çamur atılmasını asla kabul edemeyiz."
Güzel Sanatlar Lisesinden Türk müziği ve Türk Halk müziği ziyafeti
Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti
(ÖZEL) Öğrencilere yönelik amatör çalgı festivali
Ünlü sanatçı Marmaris’te kulakların pasını sildi
Gökyüzünde beyaz cennet manzaralı tıraş hizmeti
Keçilerini otlatırken şiir yazıp, türkü besteliyor
74 yaşındaki Atike teyzenin otomobille gezme hayali gerçek oldu
TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti
Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum’da konser verdi