Bombalı Saldırıda Hayatını Kaybeden Belediye Meclis Üyesi Anma Düzenlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi, bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden Büyükşehir ve Bismil Belediyesi Meclis Üyesi Tufan Tunç'u andı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi, bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden Büyükşehir ve Bismil Belediyesi Meclis Üyesi Tufan Tunç'u andı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi, merkez Bağlar ile Yenişehir ilçeleri arasındaki Batıkent mevkiinde, polis midibüsüne bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden Diyarbakır Büyükşehir ve Bismil Belediyesi Meclis Üyesi ile Meclis Başkanlık Divanı Üyesi Tufan Tunç'u anmak için program düzenledi. Belediye meclisinde gerçekleştirilen programda konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, her ölümün acı ve zor olduğunu, bunu kabul etmenin de kolay olmadığını belirterek, "Kendisini buradan minnetle, saygıyla yad ediyorum, rahmet diliyorum. Ailesine, dostlarına, halkımıza başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Meclisimizin en fedakar üyesiydi. Her zaman kentimizde yaşanan sorunların çözülmesi, daha iyi çalışmalar yapılabilmesi için büyük bir fedakarlıkla çalıştı. Biz onu sonsuzluğa uğurladık ama yol arkadaşları olarak mücadelesini başarıya ulaştırıncaya kadar bu yol arkadaşlığımızın devam edeceğini buradan söylüyoruz" dedi.

Türkiye Haberleri

Nevşehir’de sağanak sele yol açtı
Vali Aydoğdu: “Emekçinin gücü, toplumun yüreğidir”
Başkan Sak’tan 1 Mayıs mesajı
Vali Yavuz: "2020-2024 yılları arasında 24 okul, 418 sınıf, 2 atölye, 10 spor salonu bitirerek hizmete açtık"
Kirpilerin ilginç anları kameraya yansıdı
Yıldırım ağacı parçaladı, o anlar kameralara yansıdı
Gelibolu Adliyesi’nin de bulunduğu bina depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tahliye edildi
Büyükşehir işçilerine 33 bin 250 TL promosyon
KURTARAN-2024 Tatbikatı sona erdi
ABD Avrupa ve Orta Doğu Ticaret Temsilci Yardımcısı Trick Türkiye’yi ziyaret etti