Bozkurtlu kadınlar doyasıya eğlendi

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü Bozkurtlu kadınlar ile birlikte coşkuyla kutladı. Çelik, 'Adeta bir gelenek haline getirdiğimiz programımıza yine kahkahalarımız damga vurdu. Bugün ‘Bozkurt kadınla...

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü Bozkurtlu kadınlar ile birlikte coşkuyla kutladı. Çelik, "Adeta bir gelenek haline getirdiğimiz programımıza yine kahkahalarımız damga vurdu. Bugün ‘Bozkurt kadınlarla güzel’ dedik" dedi.

Bozkurt Belediye Başkanı ve CHP Bozkurt Belediye Başkan adayı Birsen Çelik, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü, Bozkurt Belediyesi tarafından kadınlara özel düzenlenen etkinlikte kutladı. Başkan Çelik döneminde ilçede geleneksel hale getirilen özel etkinlikte sanatçı Gamze Abay sahne aldı. Bozkurt Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte Bozkurtlu kadınlar Gamze Abay’ın şarkıları ile doyasıya eğlendi.

Belediye olarak gerçekleştirdikleri etkinlikten mutluluk duyduğunu ifade eden Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, etkinlikle ilgili görüşlerini ifade etti. Başkan Çelik, "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Bozkurtlu kadınlar olarak bir araya geldik. Gönlümüzce eğlendik, yaşamın ağır yüküne kısa bir mola verdik. Adeta bir gelenek haline getirdiğimiz programımıza yine kahkahalarımız damga vurdu. Bugün ‘Bozkurt kadınlarla güzel’ dedik" diye konuştu.

Magazin Haberleri

Güzel Sanatlar Lisesinden Türk müziği ve Türk Halk müziği ziyafeti
Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti
(ÖZEL) Öğrencilere yönelik amatör çalgı festivali
Ünlü sanatçı Marmaris’te kulakların pasını sildi
Gökyüzünde beyaz cennet manzaralı tıraş hizmeti
Keçilerini otlatırken şiir yazıp, türkü besteliyor
74 yaşındaki Atike teyzenin otomobille gezme hayali gerçek oldu
TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti
Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum’da konser verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 15.30’da Bahçeli’nin konutunda bir araya gelecek.