BŞEÜ’de 8 yaş altı çocuklar için satranç kursları başladı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir 8 yaş altı çocuklar için 1'inci adım satranç kurslarının başladığını...

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir 8 yaş altı çocuklar için 1'inci adım satranç kurslarının başladığını söyledi.

Rektör Beydemir, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen 8 yaş altı çocuklar için satranç kurslarının başladığını söyledi. Rektör Beydemir, "Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen 8 yaş ve altındaki çocuklara yönelik 1'inci adım satranç kursları bu hafta başladı. Dünya Satranç Federasyonu'nun (FIDE) uluslararası çalıştırıcısı, Türkiye Satranç Federasyonu Baş Antrenörü ve Ulusal Usta olan üniversitemiz personeli Öğr. Gör. Cumhur Babaoğlu tarafından verilen kurslar üniversitemizin kütüphane binasında, çocuklara özel dizayn edilmiş salonda gerçekleştirilmiştir. Satranç kursuna olan yoğun talepten dolayı yıl içerisinde diğer yaş kategorileri ve seviyelerinde yapılması planlanan satranç eğitimleri devam edecektir" dedi.

Türkiye Haberleri

Kayseri’de şimşekler geceyi aydınlattı
Edremit sahilleri uçurtma ile renklendi
World Central Kitchen, Gazze’deki yardım faaliyetlerine yarın yeniden başlayacak
KEİPA üyeleri Gökgöl Mağarası ve Maden Müzesi’ni ziyaret etti
Sydney Üniversitesi’nde Gazze’ye destek protestosu
Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı
Aşere, Takrip ve Tayyibe İcazetnamesini alan kursiyer hocalar, kurra hafız oldu
Karaçulha Geleneksek Keşkek Günü’ne yoğun katılım oldu
Bakan Tunç: “Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır”
İstanbul Havalimanı 15-21 Nisan tarihlerinde Avrupa’nın en yoğun havalimanı oldu