Büyükşehir engellilerin hayatını kolaylaştırıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız'a ziyarette bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız'a ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Yasemin Yıldız, "Cengiz Başkanımız sayesinde Manisa'da engellilerin hayatını kolaylaştıracak hizmetler gördük. Allah ondan razı olsun" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız'ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Yasemin Yıldız, "Öncelikle nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak özellikle Evde Bakım Hizmetiniz muazzam güzel bir çalışma. Evde Bakım Hizmeti personelinizin güler yüzlü ve insancıl davranışları bizleri çok memnun etti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün sayesinde Manisa'da engellilerin hayatını kolaylaştıran hizmetlerle tanıştık. Manisa Cengiz Başkan ile ilkleri yaşadı. Desteğini her zaman görüyoruz. Allah ondan razı olsun" dedi.

Büyükşehir engellilerin hayatını kolaylaştırıyor

Büyükşehir engellilerin hayatını kolaylaştırıyor

Sağlık Haberleri

Doç. Dr. Alıcı: "Yılda 200 bin kişiye inme iniyor"
İEÜ Medical Point, çocuk sesleriyle şenlendi
"Birbirimize Candan Bağlıyız" kan projesi
Çocuklarda bahar aylarında görülen alerjik nezlenin 10 belirtisi
Güneş çarpması olarak düşünülüyor, asıl tehlike fark edilmiyor
Doç. Dr. Solay: “Kırım Kongo Kanamalı Ateşi’nin kan ve vücut sıvıları yoluyla bulaştığını biliyoruz”
Türkiye’de alanında geleneksel hale gelen ilk ve tek kongre
Türk Böbrek Vakfı ile işbirliği protokolü
Obezite hastalığında uzmanından korkutan açıklama
Toz taşınımı akciğerlerde tahribat oluşturuyor