Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:50 Kadın girişimci bir merakla başladığı mesleğinde 19 yılı geride bıraktı08:41 Yurtta hava durumu08:41 Bayburt Devlet Hastanesi Üroloji Polikliniğinde 11 ameliyat başarıyla gerçe...08:31 Aydos yaylasında mahsur kalan 6 kişi kurtarıldı08:22 Mersin’de sahte zeytinyağı operasyonu, 6 tondan fazla ürün ele geçirildi08:19 Son 5 günde aranan şahıslara yönelik "Çember-18" operasyonlarında 4 bin 995...08:02 81 ilde son 5 günde “Aranan Şahıslara Yönelik” düzenlenen “ÇEMBER-18” opera...07:59 Yargıtay’da Başkanlık ve Başsavcılık için iki seçim birden yapılacak06:18 Litvanya devlet başkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı04:22 İzmir’de sokakta silahlı saldırı: 1 ağır yaralı03:30 Kamerayı görünce gülümsedi, cezayı yiyince “Hayırlı olsun” dedi02:38 Kuvvetli yağışın etkili olduğu Hatay’da 2 ilçede eğitime 1 gün ara verildi02:28 “Alkol yok ki baba” dedi, hem 2.37 promil alkollü hem de ehliyetsiz çıktı02:08 Kuvvetli yağışın etkili olduğu Hatay’da eğitime kısmi olarak 1 gün ara veri...01:55 Kapıyı açıp taksiden indiği esnada otomobil böyle çarptı01:27 MHP, belediye başkanlarıyla kampa girecek01:11 Asker eğlencesinde silahlı ve bıçaklı kavga: 3 yaralı00:25 Kütahya’da 100 engelli annesi, 100 teşkilat mensubu ile birlikte evlerinde...00:25 Gaziantep’te cinnet getiren şahıs dehşet saçtı: 1 ölü, 2 ağır yaralı00:20 Sürüklenen lastik bottaki 22’si çocuk 47 göçmen kurtarıldı
Sağlık 28 Nisan 2024 - 11:13 Yorum: 0

İEÜ Medical Point, çocuk sesleriyle şenlendi

İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi, yıllardır destek sağladığı Sevgi Evleri çocukları için hastane bahçesinde şenlik düzenledi. Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, “Biz, Medical Point ail...

İEÜ Medical Point, çocuk sesleriyle şenlendi

İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi, yıllardır destek sağladığı Sevgi Evleri çocukları için hastane bahçesinde şenlik düzenledi. Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, “Biz, Medical Point ailesi olarak çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunmaya kararlıyız. Onların yanında olmak ve geleceğe umutla bakmalarını sağlamak bizim en büyük misyonlarımızdan” dedi.
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, yıllardır destek sağladığı Sevgi Evleri çocuklarının eğlenceli ve hoş vakit geçirmesi için Ço0cuk Şenliği düzenledi. Hastanenin bahçesinde gerçekleşen etkinliğe, Sevgi Evleri çocuklarının yanı sıra hastane çalışanlarının çocukları ve hastaneye tedavi için gelen hastaların çocukları da katıldı. Şişme oyuncakların kurulduğu, Bubble Show’un yer aldığı şenlikte çocuklar boyama yaparak, maskotlarla eğlenceli oyunlar oynadı. İzmir İtfaiyesi Çocuk Kulübü’nün kurduğu su parkurunda da, çocuklar minik itfaiyeci olma şansı yakaladı. İtfaiye kostümleri giyerek, itfaiye hortumu kullanan çocuklar parkura yoğun ilgi gösterdi.

"Her türlü desteğe kararlıyız"
Düzenlenen şenliğe katılan ve çocuklarla tek tek ilgilenen Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, sağlıklı yetişen çocukların, sağlıklı toplumlar oluşturacağını ifade ederek, “Bugünün çocuk ve gençleri yarının doktorları, hemşireleri sağlık çalışanları olacak. Biz Medical Point Ailesi olarak, onların yanında olmak ve sağlıklı bir gelecek için gereken her türlü desteği sağlamak için kararlıyız. Bu doğrultuda, tüm çabamız onları korumak ve desteklemek için. Çocuklarımızın neşelerine ortak olduğumuz için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber