Büyükşehir mezarlıkların eksiklerini gideriyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek'in ilçe ziyaretlerinde gündeme gelen mezarlıklara tel çit yapılması yönündeki muhtar taleplerini...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek'in ilçe ziyaretlerinde gündeme gelen mezarlıklara tel çit yapılması yönündeki muhtar taleplerini yerine getiriyor. Mezarlıkların, tel çitin yanı sıra namaz kılma alanı, şadırvan gibi eksikleri de gideriliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı çatısı altında ilçelerdeki faaliyetlerini sürdüren mezarlıklar birimleri, cenaze hizmetlerinin yanı sıra mezarlıkların eksikliklerini gidererek, temizlik, bakım ve onarım işlerini de yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Gazipaşa'da son 1 ay içerisinde 10 mahallede bulunan 14 mezarlığa namaz kılma alanı, parke yürüyüş yolu ve çatı yapımı gibi hizmetler kazandırıldı. Gazipaşa'da ayrıca Gökçebelen, Taşdibi, Uğurlu ve Cedir mezarlıklarına 450 metre, Gökçesaray Mahallesi Merkez Mezarlığı'na 600 metre, Karaçukur Mahallesi Tesbili Mezarlığı'na 600 metre, Çile Mahallesi Merkez Mezarlığı'na 450 metre tel çit yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli'de Yeşilyayla, Çomaklı, Ulucak, Alaaddin, Bayat Bademleri, Yelten, Küçükköy ve Bozova mezarlıklarında tel çit yapımına da devam ediyor. Demre'de de Küçük Kum Mahallesi Mezarlığına da bir adet şadırvan yapılarak, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Büyükşehir mezarlıkların eksiklerini gideriyor

Büyükşehir mezarlıkların eksiklerini gideriyor

Yerel Haberleri

Minik öğrenciler kuşlar için yemlik hazırladılar
Başkan Doğan şiddete karşı iletişim projesine destek verdi
Trafik Haftası’nda ’Hayatla Yarışılmaz’ yazılı pankartla saha çıktılar
Enflasyona savaş açtı: 200 gram ekmeğin fiyatını 8 TL’den 5 TL’ye indirdi
Batman’da kaçak kesilen et işletmelerine 102 bin TL ceza kesildi
Besiciler yayla yolculuklarında Kulp ilçesine vardı
Başkan Kurt Yenikent ve Kalkanlı mahallesindeki yağmur dualarına katıldı
Burada ciğer yemek için erken kalkmak gerekiyor: Sadece 2 saat açık kalıyor, kapış kapış gidiyor
Çocuklarının büyüdüğü çay ocağında şimdi çocuklarının yardımcısı oldu
İngiliz çift, asırlık klasik otomobille dünyayı turluyor