Çeşme’de Down Sendromu Farkındalık Gününde anlamlı etkinlik

İzmir’in Çeşme ilçesinde, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle özel çocuklar için etkinlikler düzenlendi.Çeşme’deki tarihi Aya Haralambos Kilisesinde, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle düzenlenen...

İzmir’in Çeşme ilçesinde, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle özel çocuklar için etkinlikler düzenlendi.
Çeşme’deki tarihi Aya Haralambos Kilisesinde, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle düzenlenen program ilgi gördü. Etkinlikte, özel çocukların yüzleri animatörler tarafından boyanırken, çeşitli ikramlarda yapıldı. Boyama atölyelerinin yanı sıra programda, Drama Eğitmeni Lider Hepgenç tarafından kitap atölyesi etkinliği de yapıldı. Yine Drama Eğitmeni Eylem Yılmaz da, ’çocuklara sağlıklı sınırlar koymak’ ve ’özel gereksinimli ebeveyn olmak’ konulu bir söyleşi ve aile atölyesi de gerçekleştirdi. Çocuk şarkılarının da söylendiği etkinliklerde, özel çocuklar ve aileleri keyifli dakikalar geçirdi. Programa; Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve eşi Nuriş Oran da katıldı.

Türkiye Haberleri

Hafız Vali, “Hafız Kal” yarışmasının birincisi oldu
EBYÜ’de “Futbolun Efsaneleri Konuşuyor” paneli düzenlendi
Tarsus’ta parklarda yenileme ve bakım çalışmaları sürüyor
İsveç’te binlerce kişi İsrail’in Eurovision’da yarışmasını protesto etti
Canpolat, yaz sezonu için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi
Çerkezköy’de aşçı yardımcılığı kursu açılacak
Ataşehir’de ’Kadın Sağlığı Ve Gebelik Eğitimleri’ başlıyor
Başkan Kartoğlu: "Başakşehir’de kişi başı atık miktarı 690 grama düştü"
Cavit Çağlar’dan Başkan Şadi Özdemir’e tebrik ziyareti
Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi