Diyarbakır’da silahlı kavga: 4 yaralı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Cengiz köyünde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Cengiz köyünde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

Olay sabah saatlerinde Cengiz köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma bir anda silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, Azad A., Siraç A., Yasin G. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi kurşunların isabet etmesi sonucu yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Silvan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılar, buradaki müdahalenin ardından Diyarbakır'a sevk edildi.

Güvenlik köy ve hastane çevresinde tedbir alırken olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

Asayiş Haberleri

Single atlayış yapan Rus pilot pistin 30 metre altına düştü
Görüntü kirliliği oluşturup sokak trafiğini zora sokarak turizmi olumsuz etkileyen yapı işgalleri kaldırılıyor
Yolun karşısına geçmek isteyen kadına otomobil çarptı
Düğünde maganda kurşununun isabet ettiği hamile kadının bebeği öldü
Emniyet ve jandarmadan okullarda trafik eğitimi
Siirt’te iki grup öğrenci arasında bıçaklı kavga: 3 yaralı
Yasadışı avlanan 4 kişi suçüstü yakalandı
Niğde’de KOM ekipleri 1 ayda 9 şüpheliyi yakaladı
Okul müdürünü vuran şahıs yakalandı
Başakşehir’de şantiyeye ait işçilerin kaldığı bir yatakhanede yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.