Düzce'den kısa kısa

DÜZCE (AA) - AK Parti Çilimli İlçe Başkanı Osman İlhan, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerle partinin oy oranının artacağını belirtti.İlhan, AA muhabirine, Düzce'de yerel seçimlerde...

DÜZCE (AA) - AK Parti Çilimli İlçe Başkanı Osman İlhan, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerle partinin oy oranının artacağını belirtti.

İlhan, AA muhabirine, Düzce'de yerel seçimlerde yüzde 72.4, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 82.4 oy aldıklarını hatırlattı.

"Bu genel seçimlerde ise hedefimiz yüzde 85 oy oranına ulaşmak" diyen İlhan, şöyle konuştu:

"Bu sistemde teşkilat olarak, gençlik ve kadın kolları olarak devamlı olarak aktif bir şekilde çalışıyoruz. Her şeyi toparladık. Çok güçlü bir yapı kurduk. Yönetimdeki arkadaşlarımız eğitimli. İlçe Teşkilatımız seçimlere hazır. Bizim hedefimiz seçim bazlı çalışma yapmıyoruz. Partimizin bir oy bir oy ihtiyacı var diye devamlı hazırlanıyoruz. AK Parti bilincini yükseltmek için insanların içerisinde oluyoruz."

-AK Parti Gençlik kollarından ziyaret

AK Parti Düzce Gençlik Kolları üyeleri, Düzce Gençlik Hareketi ve Dayanışma Derneği, Genç Memur-Sen Temsilciliği, Düzce Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Berk Bağırgan, Genç Eller Derneği Başkanı Enes Bektaş'ı ziyaret etti.

Ziyaretleri değerlendiren İl Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Birim Başkanı Uğur Korkmazoğlu, Düzce'deki genç sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

Karşılıklı bilgi alışverişi yaptıklarını vurgulayan Korkmazoğlu, kentteki gençlerin sorunlarına yine Düzce'nin gençleriyle çözüm bulunacağını söyledi. 

Korkmazoğlu, "Düzce'ye Düzce'nin gençlerinin isteklerine birlikte çalışarak cevap vermek adına sivil toplum Kuruluşları ile beraber hareket etme gayreti ve niyeti ile çalışmaya devam edeceğiz. Ayrıca ülke genelinde yapılan STK ziyaretlerinde bir ilki de gerçekleştirdiğimiz belirtmek istiyorum. Genç STK ziyaretleri ilk kez Düzce'de biz yapıyoruz ve aynı hızla devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

-ÜNİAK’tan AK Parti İl Başkanı Keskin'e ziyaret

Düzce Üniversitesi (DÜ) Akademik Koordinasyon Topluluğu (ÜNİAK) AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’i ziyaret etti.

Öğrencilerin sorunlarını dinleyen İl Başkanı Keskin, AK Parti davasının gençler tarafından savunulduğunu, gençlerin Düzce'nin geleceğini şekillendireceğini söyledi. 

ÜNİAK Başkanı Veysel Güda İSE üniversitede gençlerin sahipsiz bırakıldığını belirterek, "Düzce’de bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Öğrencilere verilen evler kiralanmasında sorun yaşıyoruz. Maddi sıkıntı çeken arkadaşlarımız var. Düzce’de entegre konusunda sıkıntı çekiyoruz" dedi.

 

Yerel Haberleri

Kozluk’ta taziyelerde verilen yemekler sınırlandırıldı
Başkan Durgut’tan sanata destek
23 Nisan Çocuk Şenliği 200 bin kişiyi ağırladı
Eski AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Cihan Erken, son yolculuğuna uğurlandı
Bisikleti ile Moğolistan’a giden İtalyan fizyoterapist Havran’da kayboldu
Gazze’nin sesini fırçalarıyla tuvale çizdiler
Depremzede küçük müzisyenlerden Bolu’da keman konseri
Çocuk Bayramı şenliklerine katılan vosvos grubu renkli görüntüler oluşturdu
7’den 70’e herkes 23 Nisan coşkusunu Tepebaşı’nda yaşadı
Vali Aksoy’dan Adıyaman’daki olayla ilgili baş sağlığı mesajı