E-5’te ilerleyen alkollü sürücü kazaya neden oldu: 2 yaralı

E-5 karayolu Kozyatağı mevkiinde seyir halinde olan alkollü sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek başka bir otomobile çarptı.

E-5 karayolu Kozyatağı mevkiinde seyir halinde olan alkollü sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek başka bir otomobile çarptı. Alkollü sürücü aracını bırakıp olay yerinden kaçarken, diğer araçta bulunan iki kişi yaralandı. Kaza nedeniyle yolda uzun araç kuyruğu oluştu.

Kaza, E-5 karayolu Kozyatağı mevkiinde saat 21.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre alkollü şekilde yolda seyir halinde olan bir sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek seyir halinde olan başka bir otomobile çarptı. Alkollü sürücü aracını yol ortasında bırakıp koşarak kaçarken, diğer araçta bulunan iki kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırdı. Wolkswagen ile Renault marka otomobillerin karıştığı kaza nedeniyle E-5'te trafik yoğunluğu oluştu. Yoğunluk, trafik polislerinin olay yerinde yaptığı çalışmalar ve kaza yapan araçların çekici ile alınmasının ardından tekrar azaldı.

Asayiş Haberleri

Babaeski’de yük taşıyan araçlar denetlendi
Keşan’da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Erzincan’da trafik kazası: 1 yaralı
Karaman’da iş yerine kurdukları gizli odada kenevir yetiştiren 2 kişi tutuklandı
ABD’de küçük uçak plaja acil iniş yaptı
Fatih’te yumruk ve kafa attığı kadının çantasını gasp eden şahıs kamerada
Taksi durağında dehşet anları kamerada
"Sizi umreye götüreceğiz" yalanıyla vatandaşları 10 milyon TL dolandırdıkları iddia edilen şüpheliler: "Asıl mağdur biziz"
Bandırma ve Erdek’te rüşvet operasyonu: 7 gözaltı
İçişleri Bakanlığı: "Tasarruf tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’nın talimatlarıyla, Bakanımızın araçları da dahil olmak üzere Bakan Yardımcılarımızın koruma araç ve koruma polis sayıları azaltılmıştı...