Edremit KOM Amiri emekliye ayrıldı

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amiri Kürşat Saran, emekliye ayrıldı.

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amiri Kürşat Saran, emekliye ayrıldı.

23 yıl önce Diyarbakır'da başladığı Polislik mesleğini ani bir kararla geçtiğimiz gün emekliye ayrılarak sonlandıran Kürşat Saran'ın kendi isteği ile emekliye ayrıldığı öğrenildi.

İlçede başarılı çalışmaları dikkat çeken isim olan Saran, sırasıyla Diyarbakır, Kocaeli, Mardin illeri ile Balıkesir'in Bandırma ilçesinde "İstihbarat Şube Müdürlükleri'nde görev yaptı. Saran'ın ilçeden ayrılmayacağı öğrenildi.

Edremit Emniyet Müdürü Mehmet Yasin Özer tarafından Saran'a düzenlenen törenle, bu güne kadar yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

Asayiş Haberleri

Cizre’de gelin arabası sel sularının ortasında kaldı
Bursa’da sokak köpekleri 3 çocuğa saldırdı, olay anı kameraya yansıdı
Firari şahıs bacağından vurularak yakalandı
Kerem Şalom Sınır Kapısı’na roketli saldırı
Yalnız yaşayan yaşlı adam evinde ölü bulundu
MSB: “Hudutlarımızın güvenliği için yasa dışı geçişlerle mücadelemiz sürüyor. Ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 9 şahıs Edirne’de görevli hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan incelem...
Trafik kazasında hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı
Belen’de çıkan baraka yangını söndürüldü
Devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı
Kendinden haber alınamayan 1 kişi dere yatağına yuvarlanan araçta ölü bulundu