EDS’den kurtulmak için plaka kapatanlara 551 lira ceza

Bolu'da, park yasağı olan yerlerde EDS'den kaçmak için araçlarının önüne çeşitli eşyalar koyarak plakalarını kapatanlara 551 lira para cezası kesildi.

Bolu'da, park yasağı olan yerlerde EDS'den kaçmak için araçlarının önüne çeşitli eşyalar koyarak plakalarını kapatanlara 551 lira para cezası kesildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde yaptıkları denetimlerde EDS park ihlal sistemlerinin olduğu kesimlerde zaman zaman bazı sürücülerin araçlarının plakalarını değişik materyallerle kapattığını, araçlarının plakasının okunmaması için plaka kısmının önüne malzemeler bıraktığını gördü.

Yapılan kontrollerde farklı sokaklarda araçlarının plakalarının önüne değişik malzemeler koyan 4 sürücüye "Tescil plakalarının okunmamasını sağlayacak şekilde değişiklik yapmak" maddesinden 551 lira idari para cezası uygulandı.

Asayiş Haberleri

Şanlıurfa’dan çalınan motosiklet Çelikhan’da bulundu
Van’da çay yüklü tır devrildi: 1 yaralı
Yaşlı kadını köpeklerin parçaladığı köyde vatandaşlar, köpeklerin toplanmasını istiyor
İşçi Bayramı’nda çalışırken demirlerin altında kaldılar: 3 yaralı
4 milyon liralık kabloyu çalarken kameralara yakalanan 2 zanlı tutuklandı
Bakan Yerlikaya: "Taksim Meydanına ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır"
Denizli’de 1 Mayıs kutlamaları da LGBT gerilimi
Mersin’de traktör şarampole devrildi: 1 ölü
Bakan Yerlikaya: "İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanı’na ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır."
İstanbul’da marjinal gruplar polise saldırdı