Erbilli iş adamından 2 yaşındaki kızına İstanbul’da lüks doğum günü

Ünlü iş insanı Ahmet Hasan Salim Beyoğlu, 2 yaşına giren kızı Beren için İstanbul’da bir otelde lüks doğum günü partisi yaptı. 500’e yakın davetlinin katıldığı doğum günü partisinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Derya Uluğ, izleyenlere keyifli...

Ünlü iş insanı Ahmet Hasan Salim Beyoğlu, 2 yaşına giren kızı Beren için İstanbul’da bir otelde lüks doğum günü partisi yaptı. 500’e yakın davetlinin katıldığı doğum günü partisinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Derya Uluğ, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
Iraklı iş insanı Al Yusuf Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasan Salim Beyoğlu, eşiyle birlikte iki yaşına giren küçük kızları Beren için Beşiktaş Kuruçeşme’de bulunan lüks bir mekanda lüks bir doğum günü partisi yaptı. 500 yakın misafirin katıldığı davette, 2 yaşına giren beren için çeşitli etkinlikler yapılarak pasta kesildi. Adeta bir düğün havasında geçen doğum günü partisinde davul zurna eşliğinde halaylar çekildi. Misafirler uzun süre sahnede oyun oynadı. Daha sonra ise sahneye ünlü sanatçı Derya Uluğ çıkarak misafirlere eşsiz bir gece yaşattı.

Magazin Haberleri

Güzel Sanatlar Lisesinden Türk müziği ve Türk Halk müziği ziyafeti
Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti
(ÖZEL) Öğrencilere yönelik amatör çalgı festivali
Ünlü sanatçı Marmaris’te kulakların pasını sildi
Gökyüzünde beyaz cennet manzaralı tıraş hizmeti
Keçilerini otlatırken şiir yazıp, türkü besteliyor
74 yaşındaki Atike teyzenin otomobille gezme hayali gerçek oldu
TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti
Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum’da konser verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 15.30’da Bahçeli’nin konutunda bir araya gelecek.