Erdemli Belediyesi Kumkuyu ve Kayacı’da çalışmalarına devam ediyor

Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çim biçme, bakım, budama, çiçeklendirme faaliyetleri...

Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çim biçme, bakım, budama, çiçeklendirme faaliyetleri Kumkuyu ve Kayacı mahallelerinde devam ediyor.

Erdemli Belediyesi, sıfır rakımdan 2 bin 500 rakıma kara ilçe sınırları içerisinde bulunan her alanda yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, kontrollü sosyal hayat dahilinde kullanımda olan ortak sosyal alanlarda budama, çiçeklendirme, temizleme, bakım ve onarım faaliyetleri gerçekleştiriyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Ülkemiz Mart ayından itibaren dünyayı etkisi altına alan ciddi bir salgınla mücadele ediyor. Son dönemlerde ise salgının kontrol altına alınması ile kontrollü olarak kullanılabilen sosyal alanların bakımı ve temizliği, vatandaşlarımızın bu salgını en az zararla atlatmaları adına, büyük önem arz ediyor. Biz de çalışmalarımızı aralıksız devam ettirerek, ilçemizin her noktasında olduğu gibi Kumkuyu ve Kayacı mahallelerimizde de bakım, temizlik ve çevre düzenlemesi faaliyetlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Kültür Haberleri

Kızılay’dan 8 Mayıs Dünya Kızılay ve Kızılhaç Günü’nde anlamlı sergi
FÜ öğrencileri hipodromda mini konser verdi
Arnavutköy Belediyesi’nden anneler gününe özel el emeği sergisi
Vali Tanrısever: Satala Antik Kenti Türkiye’ye ve dünya turizmine kazandırılmalı
Salt’ın yeni sergisi “Havaya Dair” açıldı
Menteşe’de Ege’den Teke’ye türkü dolu bir gece
Erciş’te "İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali" hazırlığı
Tarih teknolojiyle buluştu: Binlerce yıllık 2 bin tablet, yapay zekayla okundu
Eurovision’da şarkısını bileğindeki kefiye ile seslendirdi
Voleybolcu Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan ’Baladın’ belgeseli yarın yayına giriyor