Escriba: “2-2’nin adaletli bir sonuç olduğunu düşünüyorum”

Villarreal Teknik Direktörü Fran Escriba, 'Penaltıyı atamadıktan hemen sonraki duran topta golün olması kendimize olan güveni yerine getirdi. Devamında...

Villarreal Teknik Direktörü Fran Escriba, "Penaltıyı atamadıktan hemen sonraki duran topta golün olması kendimize olan güveni yerine getirdi. Devamında 2-2'yi bulduk 3-2'yi de bulabilirdik. Takımımız iyi kapandı. Sonuca baktığınız zaman 2-2'nin adaletli bir sonuç olduğunu düşünüyorum" dedi.

Villarreal Teknik Direktörü Escriba, Osmanlıspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ev sahibi ekibin maçın ilk yarısında müthiş bir oyun oynadığını belirten Escriba, "İlk yarıda Osmanlıspor'un hakimiyeti vardı. Çok şaşırdım müthiş bir oyun ortaya koydular. Ben de beğendim oyunlarını çok akıllıydılar. Soyunma odasına girdiğimizde ben bunu oyuncularımla paylaştım, normal oyunumuzu oynadığımız zaman her şeyin düzelebileceğini söyledim. Futbolcularım da cevap verdi ikinci yarı bizim üstünlüğümüzle başladı diyebilirim. Penaltı ve kırmızı kartın olması da oyunun seyrini değiştirdi. Penaltıyı atamadıktan hemen sonraki duran topta golün olması kendimize olan güveni yerine getirdi. Devamında 2-2'yi bulduk 3-2'yi de bulabilirdik. Takımımız iyi kapandı. Sonuca baktığınız zaman 2-2'nin adaletli bir sonuç olduğunu düşünüyorum" dedi.

Spor Haberleri

Pancar Deposu’nda yoga buluşmaları devam ediyor
Maddi destek alamadıkları için maça lastik ayakkabıyla çıktılar
17. Yarımada Spor Oyunları Çeşme’de başladı
Enerjisini atmak için tekvandoya başladı şimdi olimpiyatlarda altın madalya hedefliyor
Nuggets’ı yenen Timberwolves, Batı Konferansı yarı finalinde 2-0 öne geçti
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, 5 yıllık hasreti sonlandırmak için parkede
Darıca’da e-spor kayıtları başladı
Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın ikinci ayağına 2 kupayla döndüler
Milli güreşçilere antrenmanda moral verdiler
Levent Türknas: “Gururluyuz, heyecanlıyız”