Eskişehir Kent Konseyi’nden Vali Çelik’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve Yürütme Kurulu üyeleri, Eskişehir Valisi Azmi Çelik'i makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı...

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve Yürütme Kurulu üyeleri, Eskişehir Valisi Azmi Çelik'i makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Azmi Çelik, Kent Konseyi'nin burada çok aktif çalıştığını ve başarılı işlere imza attığını bildiğini söyledi. Eskişehir Kent Konseyi'nin çalışmalarına birçok şehirde gıpta ile bakıldığını anlatan Vali Çelik, "Umuyoruz ki tüm kent konseyleri sizin gibi tüm kurumlarla birlikte, ayrıştırmadan, işbirliği ile demokratik bir şekilde çalışmalarını sürdürebilirler. Çünkü kent konseyleri şehirler için önemli yapılanmalardır ve gelişmeleri gerekir. Biz de şehrimizi hep birlikte yöneteceğiz" şeklinde konuştu.

Eskişehir Kent Konseyi olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Nuray Akçasoy ise, "Eskişehir'e ne kadar verimli olabilir, neler yapabiliriz diyerek ses getiren çalışmalar yaptık ve bu çalışmaları yaparken tüm kurumlarımızla birlikte çalışmaya özen gösterdik. Bizim kurumlarla olan çalışmalarımız ve birbirimize verdiğimiz destek çok önemli. Umarım önümüzdeki dönemlerde de sizlerle birlikte çalışmalarımızı sürdürürüz. Tekrar göreviniz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yerel Haberleri

Minik öğrenciler kuşlar için yemlik hazırladılar
Başkan Doğan şiddete karşı iletişim projesine destek verdi
Trafik Haftası’nda ’Hayatla Yarışılmaz’ yazılı pankartla saha çıktılar
Enflasyona savaş açtı: 200 gram ekmeğin fiyatını 8 TL’den 5 TL’ye indirdi
Batman’da kaçak kesilen et işletmelerine 102 bin TL ceza kesildi
Besiciler yayla yolculuklarında Kulp ilçesine vardı
Başkan Kurt Yenikent ve Kalkanlı mahallesindeki yağmur dualarına katıldı
Burada ciğer yemek için erken kalkmak gerekiyor: Sadece 2 saat açık kalıyor, kapış kapış gidiyor
Çocuklarının büyüdüğü çay ocağında şimdi çocuklarının yardımcısı oldu
İngiliz çift, asırlık klasik otomobille dünyayı turluyor