Eskişehir'de uyuşturucu madde operasyonu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen 3 ayrı operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen 7 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen 3 ayrı operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen 7 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte bir grubun uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde ihbar aldı.

Harekete geçen emniyet güçleri, teknik takibin ardından D.T. (31), V.K. (24) ve Y.K'nin (13) evlerine operasyon düzenledi. Aramalarda bin 50 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirdi.

Kentte, uyuşturucu maddeyle mücadele kapsamında 2 farklı operasyon daha gerçekleştiren emniyet güçleri, F.Y. (41), A.I. (24), O.Y. (27) ve H.Ö'yü (24) gözaltına aldı. Bu kişilerin evlerinde yapılan aramalarda da 134 sentetik uyuşturuc hap ile 7 gram eroin ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 kişiden sorguları tamamlanan 4 şüpheli "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

Yerel Haberleri

Trafik Haftası’nda ’Hayatla Yarışılmaz’ yazılı pankartla saha çıktılar
Enflasyona savaş açtı: 200 gram ekmeğin fiyatını 8 TL’den 5 TL’ye indirdi
Batman’da kaçak kesilen et işletmelerine 102 bin TL ceza kesildi
Besiciler yayla yolculuklarında Kulp ilçesine vardı
Başkan Kurt Yenikent ve Kalkanlı mahallesindeki yağmur dualarına katıldı
Burada ciğer yemek için erken kalkmak gerekiyor: Sadece 2 saat açık kalıyor, kapış kapış gidiyor
Çocuklarının büyüdüğü çay ocağında şimdi çocuklarının yardımcısı oldu
İngiliz çift, asırlık klasik otomobille dünyayı turluyor
Emet Esatlar köyünde yağmur duası
Büyük katılımla doğa yürüyüşü yapıldı