Fetö/pdy Finansal Kaynakları Mercek Altında

Bursa'nın İnegöl ilçesinde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgüte finansal destek sağladığı iddia edilen bir...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgüte finansal destek sağladığı iddia edilen bir şirkette arama yapıldı.

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri tarafından İnegöl'de faaliyet gösteren bir şirkete arama yapıldı. Daha önce de adliye sarayına ve ardından FETÖ/PDY'nin finansal kaynaklarına yönelik 1 şirket merkezi, şirket bünyesinde faaliyet gösteren 2 eğitim kurumu, 1 mobilya şirketi ve 8 ikamet adresinde arama, el koyma ve inceleme yapılmıştı. FETO/Paralel Devlet Yapılanmasına (PDY) üye olmak, terörizmin finansmanının önlenmesi hakkında kanuna muhalefet, dini duyguları istismar suretiyle nitelikli dolandırıcılık suçları kapsamında İnegöl'deki şirketin mali yapısı incelendi. Gün boyu süren incelemelerde şirketin gelir ve gider hesapları mercek altına alındı. Soruşturma sürüyor.

Fetö/pdy Finansal Kaynakları Mercek Altında

Fetö/pdy Finansal Kaynakları Mercek Altında

Asayiş Haberleri

Motosikletin çarptığı yaya yaralandı
Evinden adeta cephanelik çıktı
Ters yöne giden sürücüye 6 bin 439 TL ceza
Sokak ortasında önce eski ortağını sonra kendini vurdu
Alevlere teslim olan iki katlı ahşap ev küle döndü
Hatay’da 200 yıllık tarihi bina çıkan yangında kül oldu
Bingöl’deki maçta yaşanan gerginlikle ilgili adli ve idari işlem başlatıldı
Yolcu otobüsü tıra çarptı, faciadan dönüldü
Beyaz ayakkabı ile girdi siyah ayakkabı ile çıktı: Kameralara yakalandı
Arabanın üzerine çıktı, hem yaralıları izledi hem sağlık ekiplerini aradı