Forum Gaziantep Kazandırmaya Devam Ediyor

Forum Gaziantep'te, hafta içi her gün 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, AVM'de yer alan birçok mağazadan hediye çeki kazanma fırsatı yakalıyor.

Forum Gaziantep'te, hafta içi her gün 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, AVM'de yer alan birçok mağazadan hediye çeki kazanma fırsatı yakalıyor.

Gaziantep'in tüm ziyaretçilerine kazandırmaktan yorulmayan alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep,alışveriş yapan herkese kazandıran kampanyaları ile ziyaretçilerine ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi sunmayı sürdürüyor. Forum Gaziantep'te 4 Nisan itibariyle başlayan 2016 yılının uzun soluklu kampanyası, alışveriş yapmayı keyfin yanında kazanca dönüştürüyor. Forum Gaziantep, 31 Aralık 2016'ya kadar, hafta içi 100 TL'lik alışveriş yapan herkese birçok farklı ve birbirinden değerli hediye çeki kazanma fırsatı sunuyor.

Forum Gaziantep, birbirinden değerli markalarda hediye çekleri, bazı lezzet duraklarında ise şaşırtan indirimlere kadar birçok avantajla ziyaretçilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Yerel Haberleri

Başkan Durgut’tan sanata destek
23 Nisan Çocuk Şenliği 200 bin kişiyi ağırladı
Eski AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Cihan Erken, son yolculuğuna uğurlandı
Bisikleti ile Moğolistan’a giden İtalyan fizyoterapist Havran’da kayboldu
Gazze’nin sesini fırçalarıyla tuvale çizdiler
Depremzede küçük müzisyenlerden Bolu’da keman konseri
Çocuk Bayramı şenliklerine katılan vosvos grubu renkli görüntüler oluşturdu
7’den 70’e herkes 23 Nisan coşkusunu Tepebaşı’nda yaşadı
Vali Aksoy’dan Adıyaman’daki olayla ilgili baş sağlığı mesajı
Başkan Umut Yılmaz, kırsal mahalle sakinleriyle bir araya geldi