GKV’de TEOG ve test çözme teknikleri semineri

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulunda 2016-2017 eğitim öğretim yılında TEOG sınavına girecek öğrencilere yönelik, gerçekleştirilen TEOG Bilgilendirme...

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulunda 2016-2017 eğitim öğretim yılında TEOG sınavına girecek öğrencilere yönelik, gerçekleştirilen TEOG Bilgilendirme Ve Test Çözme Teknikleri Semineri büyük ilgi gördü.

GKV Özel Ortaokulu Rehber Öğretmeni Orhan Kemal Tellal, sınav sırasında hangi kurallara uyulması gerektiğini anlatarak sınav hakkında bilgilendirdi. 2016-2017 eğitim öğretim yılında ortaokul 8. sınıfa giden öğrencileri yakından ilgilendiren Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) hakkında söyleşi yapan GKV Özel Ortaokulu Rehber Öğretmeni Orhan Kemal Tellal, sınav hakkında detaylı sayısal bilgiler verilip, giriş koşulları, puan hesaplama, tercih dönemi işlem basamakları gibi bilgileri öğrencilerle paylaştı. GKV Özel Okulları rehberlik servisi öğretmenlerinden Orhan Kemal Tellal söyleşisinde, test çözme teknikleri hakkında da bilgiler vererek, öğrencilerin sınavlarda doğru kodlama, şıkları eleme, turlama tekniği gibi yöntemleri kullanarak, daha başarılı olabileceklerini ifade etti. Söyleşiye büyük bir ilgi gösteren öğrenciler, soru cevap bölümünde TEOG ile ilgili merak ettikleri konularda sorular sordular. Sınavlara hazırlanan öğrencilerin huzurlu bir ortamda planlı ve programlı bir şekilde çalışması gerektiğini de sözlerine ekleyen GKV Rehberlik Servisi Öğretmeni Orhan Kemal Tellal, bu süreçte velilere de önemli görevler düştüğünün altını çizdi.

GKV’de TEOG ve test çözme teknikleri semineri

GKV’de TEOG ve test çözme teknikleri semineri

GKV’de TEOG ve test çözme teknikleri semineri

GKV’de TEOG ve test çözme teknikleri semineri

Yerel Haberleri

Heimlich manevrasıyla öğrencisini kurtardı
Türk mutfağında Adıyaman’ın yöresel lezzetleri görücüye çıktı
Eski Başkan Yücel Yılmaz’ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
Türk Mutfağı Haftası’nda yerel lezzetler ikram edildi
ZBEÜ Hastanesinde Pnömatik Tüp Taşıma Sistemi devreye girdi
Çorum’da minikler fideleri toprakla buluşturdu
Vali Demirtaş önlüğü giydi tezgahın başına geçti
Muş’ta lise öğrencilerine yönelik ’Vatan ve Kahraman Buluşmaları’ konferansı düzenlendi
Hacı adaylarına uygulamalı hazırlık kursu düzenlendi
“Tarımda Toprak Verimliliğinin Korunması ve Hayvan Sağlığı” paneli düzenlendi