Gürültü yapan motosiklet ve araçlara ceza yağdı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler trafikte gürültü yapan motosiklet ve araçlar üzerinde yaptığı denetimlerde birçok...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler trafikte gürültü yapan motosiklet ve araçlar üzerinde yaptığı denetimlerde birçok sürücüye ceza yazdı.

Kdz. Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri ilçenin çeşitli cadde ve sokaklarında gürültü yapan motosiklet ve araçlar üzerindeki denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Polis ekipleri son üç ayda 30 aracı durdurarak bunlardan 18'ine abart tabir edilen egzozdan dolayı bin 228'şer TL, 12'sine egzozunun patlak olmasından dolayı 288'şer TL olmak üzere toplamda 25 bin 560 TL ceza uyguladı. Ayrıca ceza yazılan araçlar egzozları normal duruma getirilene kadar trafikten men edildi. Polis ekipleri 17-27 Eylül tarihleri arasında yaptığı denetimlerde ise yüksek sesle müzik dinleyerek çevreyi rahatsız eden 10 araca ve ayrıca dur ihtarına uymayıp kaçan 2 aracın plakasına da cezai işlem uyguladı. Polis ekiplerinin gürültü yapan ve çevreyi rahatsız eden motosiklet ve araçlara karşı denetimlerini aralıksız sürdüreceği belirtildi.

Yerel Haberleri

Deprem bölgesindeki köy çocukları için verilen konsere, bilet yerine ayakkabıyla girdiler
Şanlıurfa’da su kuyusuna düşen yavru kedi kurtarıldı
Gaziantepli yazar Köylüoğlu’nun başarısı
Nisan doğumlu yaşlılara toplu kutlama
Kızılay Sungurlu’da Butik’i açıyor
Vatandaş, belediye ve özel idareyi valiye şikayet etti: "Köpek sorunuyla ilgilenmiyorlar"
Hisarcık Çırak öğrenci çalıştıran iş yerleri denetlendi
Başkan Dinçer: “Her geçen gün büyüyen şehrimiz için yenilikçi projeler üretiyoruz”
Rizeli yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı
Jandarma’dan kan bağışı farkındalığı