Güzelyurt konutlarında satışlar devam ediyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Güzelyurt Sosyal Konutları K blokta 25 adet 3+1 daire, açık artırma usulüyle satıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Güzelyurt Sosyal Konutları K blokta 25 adet 3+1 daire, açık artırma usulüyle satıldı. İhaleye 156 kişi başvurdu. 157 bin 500 lira muhammen bedeliyle satışa sunulan daireler, en düşük 180 bin TL'den, en yüksek 233 bin TL'den sahibini buldu.

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu konuta çevirdi. Bu kapsamda Güzelyurt Sosyal Konutları'nı tamamlayan Büyükşehir, vatandaşların yoğun talebiyle karşılaştı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonu'nda açık artırma usulüyle satışa çıkartılan daireler için ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, birbirleriyle yarışa girişti, bir daire için en az 3 kişinin talip olması açık artırmayı kızıştırdı.

2017 Aralık ayında yapılan ihalede, 2'nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları'nda, E-4 blokta 59 adet 2 artı 1 daire için 260 kişi ihaleye katılmış, daireler 85 bin ila 140 bin TL arasında satılmıştı.

Güzelyurt konutlarında satışlar devam ediyor

Güzelyurt konutlarında satışlar devam ediyor

Türkiye Haberleri

Başkan Sak’tan 1 Mayıs mesajı
Vali Yavuz: "2020-2024 yılları arasında 24 okul, 418 sınıf, 2 atölye, 10 spor salonu bitirerek hizmete açtık"
Kirpilerin ilginç anları kameraya yansıdı
Yıldırım ağacı parçaladı, o anlar kameralara yansıdı
Gelibolu Adliyesi’nin de bulunduğu bina depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tahliye edildi
Büyükşehir işçilerine 33 bin 250 TL promosyon
KURTARAN-2024 Tatbikatı sona erdi
ABD Avrupa ve Orta Doğu Ticaret Temsilci Yardımcısı Trick Türkiye’yi ziyaret etti
İstanbul Valisi Gül’den 1 Mayıs mesajı
Türk askerinden Osmanlı’nın Prizren’deki ilk eseri Namazgah’a bakım çalışması