Hırsızlar camilere dadandı

DÜZCE(İHA) – Düzce kent merkezinde bulunan camilere dadanan hırsızlar bir gecede 10 camiden 100'e yakın musluğu çaldılar.

DÜZCE(İHA) – Düzce kent merkezinde bulunan camilere dadanan hırsızlar bir gecede 10 camiden 100'e yakın musluğu çaldılar. Polis ekipleri musluk hırsızlarının peşine düştü.

Düzce Belediyesi tarafından ücretsiz hale getirilen ve vatandaşların yararlanması amacıyla geceleri de açık bırakılan cami tuvaletlerine gece giren hırsız ya da hırsızlar muslukları çaldılar. Kent merkezinde bulunan 10'a yakın camiden çalınan muslukların kim yada kimler tarafından çalındığını tespiti için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri inceleme yaptı. Ekipler güvenlik kameralarını incelemeye alırken kişilerin kimliklerinin tespiti için çalışmaya başladılar.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü İsmail Işıldak, "Dün gece 10 camimizden 100'e yakın musluk çalınmış. Sabah saatlerinden bu yana tespit yapıyoruz. Biz Düzce Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için tuvaletleri sabaha kadar açık bırakıyoruz. Ancak bu olaylar bizi üzüyor. Bu tip kişi ya da kişilerin daha duyarlı olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Hırsızlar camilere dadandı

Hırsızlar camilere dadandı

Asayiş Haberleri

Hırsızlıktan aranan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi
İki kardeşten birinin ölümüne neden olan kazada sürücü serbest bırakıldı
Akhisar’da klima ve güneş paneli hırsızları yakalandı
Single atlayış yapan Rus pilot pistin 30 metre altına düştü
Görüntü kirliliği oluşturup sokak trafiğini zora sokarak turizmi olumsuz etkileyen yapı işgalleri kaldırılıyor
Yolun karşısına geçmek isteyen kadına otomobil çarptı
Düğünde maganda kurşununun isabet ettiği hamile kadının bebeği öldü
Emniyet ve jandarmadan okullarda trafik eğitimi
Siirt’te iki grup öğrenci arasında bıçaklı kavga: 3 yaralı
Yasadışı avlanan 4 kişi suçüstü yakalandı